Cisco leverer sterkt tredjekvartal

Ciscos omsetning i tredje kvartal av regnskapsåret 2008 endte på 9,8 milliarder dollar. Sammenlignet med tilsvarende periode i fjor ga dette en vekst på 10,4 prosent. Resultat etter skatt (non-GAAP) ble 2,3 milliarder dollar, opp 9,4 prosent fra tredje kvartal 2007.

Oslo 7. mai 2008: I likhet med morselskapet leverte også Cisco Norge solide resultater i tredje kvartal av regnskapsåret 2008, med 16 prosent vekst sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

– Vi opplever vekst i alle kundesegmenter, og innen alle våre løsningsområder. Bedriftene etterspør sikre og mobile samarbeids- og kommunikasjonsløsninger, som er tilgjengelige over alt for medarbeidere, kunder og leverandører. Cisco forventer fortsatt stor etterspørsel etter slike løsninger i kommende kvartal, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

Med oppkjøpet av samarbeidsløsningen WebEx har Cisco tatt ett kvantesprang i retning av å muliggjøre deling av applikasjoner, dokumenter og video på en svært enkel og rimelig måte. En rekke norske virksomheter har tatt i bruk WebEx som tjeneste via internett.

– Ansatte ønsker fleksibilitet og frihet til å organisere arbeid og fritid etter både familiens og virksomhetens behov. Gode samarbeidsløsninger gir medarbeidere mulighet til å jobbe hjemmefra, fra hytta eller fra båten, samtidig som produktiviteten øker vesentlig, sier Myrland.

– Vår optimisme bygger på visjonen om at nettverket er et strategisk virkemiddel for å optimalisere produktivitet og for å legge til rette for samarbeid i andre fase av internett. Begge deler er prioriterte områder for vår suksess. Nettverket er også et brennpunkt for innovasjon, og hjelper Cisco til å gå inn i nye og tilstøtende markeder, i tillegg til at det styrker og utvider vår posisjon i store etablerte markeder, sier John Chambers, styreformann og CEO i Cisco.

 

For ytterligere informasjon, vennligst se engelskspråklig pressemelding.

Eller kontakt
Jørgen Myrland
administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 93 02 16 17 / 23 27 36 36
E-post: jmyrland@cisco.com

 


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2007 på 34,9 milliarder dollar og leverte et resultat på 7,3 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 52.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 63 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/