Oslo, 4. februar 2009: Bruken av mobilt bredbånd øker kraftig, og både virksomheter og privatpersoner krever mobil tilgang til båndbreddeintensive tjenester og applikasjoner. Det setter tøffe krav til mobiloperatørene. Ciscos mobilplattform setter Network Norway i stand til å tilby sine bedriftskunder økt båndbredde og skreddersydde tjenester.


Ved hjelp av Ciscos ”Enhanced Gateway General Packet Radio Service Support Node” (eGGSN) kan Network Norway dekke dagens og morgendagens behov for kapasitet og ytelse, slik at selskapet blant annet er i stand til å håndtere at mange brukere velger bort fastnettbredbånd til fordel for mobilt bredbånd. Ikke minst gjør ny funksjonalitet i utstyret at Network Norway kan tilby nye tjenester tilpasset brukernes behov.


Datametrix har levert løsningen.


Ta kontakt med Mailliw Sørensen Grann i Cisco Norge (950 42 860) dersom du ønsker å høre mer om Networks Norways løsning og hvordan Cisco arbeider sammen med mobiloperatørene.


Eller kontakt:
Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 930 21 617 / 23 27 36 36
E-post: jmyrland@cisco.com


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/