Ciscos Small Business NSS2000 NAS-serie er et robust, sikkert og avansert lagringssystem til en pris alle virksomheter vil ha råd til. Med støtte for å lagre hundretals gigabytes av data i ett og samme kabinett, vil Cisco Small Business NSS2000 serie være en ideel løsning for lagring, deling og arkivering av virksomhetskritisk informasjon og data.


Det er ikke bare de store bedriftene som har gått over fra papir- til digital lagring av data, og annen virksomhetskritisk informasjon. Nå som mindre virksomheter har fått øynene opp for hvilke fordeler en digital hverdag gir, har disse bedriftene også blitt mer sårbare for store kostnader og tapt produktivitet ved nedetid når viktig informasjon ikke er tilgjengelig eller tapt pga diskfeil eller annet ødelagt utstyr. Mindre virksomheter må på samme måte som større imøtekomme nye offentlige regler knyttet til hvordan data og informasjon på en sikker måte lagres. De trenger samme data sikkerhet, de samme avanserte krypteringsmuligheter, og de samme verktøyene for å håndtere hvordan ansatte aksesserer sensitiv informasjon.


Cisco Small Business NSS2000


Ciscos Small Business NSS2000 NAS-serie er et robust, sikkert og avansert lagringssystem til en pris alle virksomheter vil ha råd til. Med støtte for å lagre hundretals gigabytes av data i ett og samme kabinett, vil Cisco Small Business NSS2000 serie være en ideel løsning for lagring, deling og arkivering av virksomhetskritisk informasjon og data. Dette er en løsning som er rimelig å kjøpe, billig og eie, men ikke minst enkelt å bruke – uten at sikkerheten settes til side. Med avanserte backup-, kryptering-, autentisering- og oppetidsfunksjoner er dette akkurat det produktet din virksomheter trenger for å beskytte din bedrifts informasjon.


Ciscos Small Business NSS2000 NAS-løsning gir deg bla følgende fordeler:


  • Robust og tilgjengelig: Tradisjonelle NAS løsninger for mindre virksomheter benytter ofte eget operativsystem, noe som gjør de mindre stabile. Cisco Small Business NSS2000 kjører på Linus OS som kontrollerer lagringsenheten i seg selv, noe som sikrer at informasjonen er beskyttet og intakt, selv om en av diskene skulle feile
  • Maksimal fleksibilitet:Det intelligente kabinettet i en NSS2000 løsning kan konfigureres selv før du har satt i en eneste disk, du kan re-konfigurere det når som helst, og du kan også koble sammen flere Cisco NAS kabinetter sammen, noe som gir deg en NAS-løsning bedriften din kan vokse med.
  • Bred kompatibilitet: Ciscos Small Business NSS2000 serie har en bred datalagringsformat støtte. Med RAID0, RAID1, JBOD, File Systems, kobling mellom Windows-, Mac- og Unix/Linux brukere, samt FTP klienter i ett og samme lagringssystem.
  • Sikkerhet: Cisco NSS2000 serien har støtte for mange viktige sikkerhetsfunksjoner for å hjelpe deg og din virksomhet å imøtekomme de strenge krav som stilles for lagring av sensitiv data. Tjenester som filkryptering, AES fil-basert disk kryptering, Virtuelle LAN, samt både bruker autentisering og tilgangskontroll.

Varenummer
Produkt beskrivelse
Pris
NSS2000
2-Bay Desktop Gigabit Network Storage System
2,995 NOK
NSS2050
2-Bay Desktop Gigabit Network Storage System med (2) 250GB Harddisker pre-konfigurert i RAID1
4,995 NOK
Komplimentære produkter / Opsjoner
Cisco Small Business Continuous Data Protection from IBM: Støtter synkronisering og planlegging av backups som kan tilpasses i forhold til prioritering ned på fil-nivå
LBACDP03
3-bruker lisens
995 NOK
LBACDP15
15-bruker lisens
4,495 NOK
LBACDP25
25-bruker lisens
6,495 NOK

Les mer om Cisco NAS løsninger her: http://www.cisco.com/en/US/products/ps9958/index.html


Ta kontakt med Hans-Petter Nygård-Hansen – Cisco Nordic Regional Manager
hhansen@cisco.com - +47 911 94 704


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/