Trådløs bordtelefon. Digital Fotoramme. MP3 spiller. Svitsj. RSS Reader. Bluetooth handsfree. Alt i en og samme IP-telfon for Cisco & andre SIP-baserte telefonileverandører!


Den nye Cisco SPA525G er ganske så lik i utseende med de svært så populære SPA-9xx telefonene som Cisco har solgt ti-tusener av i Norge og utland. Produktet kommer ifra Linksys, som ble kjøpt opp av Cisco i 2003, og som ble integrert inn i Cisco sommeren 2008. Med integrasjonen av Linksys til Ciscos egen satsning mot mindre virksomheter skiller SPA525G fra Linksys sine IP-telefoner på mange måter:


  • Ciscos SPA525G støtter både SIP og Ciscos SPCP protokoll, som bla blir benyttet i den populære Cisco UC-500 PBXen for små og mellomstore virksomheter med inntil 64 brukere. Den kan også benyttes mot Ciscos SPA-9000, også et Linksys produkt som nå er integrert inn i Ciscos produktportefølje, og som er en IP-telefonsentral for inntil 16-brukere.
  • SPA525G kan i tillegg til å benyttes på Cisco UC-500 og SPA-9000, også benyttes på andre SIP-baserte telefonsentraler!
  • Cisco SPA525G har to Ethernet porter med støtte for 802.3af basert PoE (Power over Ethernet), og har i tillegg innebygd 802.11G WiFi-klient som støtter flere samtidige aksesspunkt profiler, samt WEP og WPA autentisering og kryptering. Dette er med andre ord en IP-telefon som kan være stasjonær like mye som den er trådløs.
  • Cisco SPA525G er markedets eneste IP-telefon med innebygd støtte for Bluetooth. På denne måten kan du enkelt koble til et bluetooth-basert håndsett fra feks Plantronics eller Jabra, alternativt koble til et håndsett via den innebygde jackpluggen.
  • Cisco SPA525G har også en innebygd USB 2.0 port for tilkobling av USB-minnestikker for avspilling av MP3 musikk direkte på telefonen via den innebygde MP3-spilleren. Dette er gjort enkelt via menysystemet på direkte på telefonen. Du kan også bruke USB-minnestikken til å se på bilder via LCD-fargeskjermen, i likhet med digitale bilde rammer som har blitt veldig populært den siste tiden.
  • Spennende XML-applikasjoner har også blitt lagt til, slik at du enkelt kan få frem værmeldinger der du bor, eller lese RSS-baserte nyheter direkte på telefonen din.

Varenummer
Produkt beskrivelse
Pris
SPA525G
Cisco Small Business Pro SPA525G
2,499 NOK
SPA525G-RC
Cisco Small Business Pro SPA525G RC SKU ( RC = Remote Customization )
2,499 NOK

Les en uavhengig review av Cisco SPA525G telefonen på http://blog.voipsupply.com/new-products/first-look-cisco-spa-525g-desktop-ip-phone-with-wifi-bluetooth-and-more


Les mer om Cisco SPA525G på http://www.cisco.com/en/US/products/ps10067/index.html

Ta kontakt med Hans-Petter Nygård-Hansen – Cisco Nordic Regional Manager
hhansen@cisco.com - +47 911 94 704


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/