Cisco siste innovasjon innen trådløst – ny 802.11n basert aksesspunkt med enda bedre ytelse, mindre strømforbruk og et bedre design.


Cisco, som var den første leverandør til å levere Enterprise-basert WiFi sertifisert 802.11n Draft 2.0 teknologi i 2007, tar nå 802.11n til et nytt nivå med løsninger som er enda enklere å ta i bruk, enda mer pålitelige, enda bedre ytelse, og som er mye mer miljøvennlig i bruk.


Det nye Cisco Aironet 1140 aksesspunktet med Cisco M-Drive teknologi kombinert er nå lansert for å drive adoptering av neste generasjons trådløse nettverk for økt mobilitet og samhandling.


Den nye Cisco Aironet 1140 serien kommer i en tid hvor virksomheter blir mer og mer mobile og hvor samhandling på kryss og tvers av medarbeidere, partnere og leverandører dramtatisk øker. Det nye Aironet 1140 aksesspunktet er WiFi sertifisert 802.11n Draft 2.0 utviklet for å kunne håndtere alle nye applikasjoner og bruksmønstre som integrert telefoni, video og annet rikt medium, kombinert med data – over et trådløst medium med store hastigheter og bedre kvalitet enn det man har vært vandt med ved bruk av 802.11a/g-basert teknologi.


Cisco, som var den første leverandør til å levere Enterprise-basert WiFi sertifisert 802.11n Draft 2.0 teknologi i 2007, tar nå 802.11n til et nytt nivå med løsninger som er enda enklere å ta i bruk, enda mer pålitelige, enda bedre ytelse, og som er mye mer miljøvennlig i bruk.


Cisco Aironet 1140 aksesspunkt med M-Drive teknologi har IT-avdelingen nå fått det verktøyet de trenger for å enkelt og effektivt bygge og drifte et høy-ytelses trådløst nettverk uten omfattende radio-kompetanse. Cisco M-Drive teknologi forbedrer den trådløse dekningen, øker ytelsen og kapasiteten dramatisk gjennom funksjoner som:


  • Radio Resource Management (RRM): Automatiserte selv-optimaliserende funksjoner som reduserer dead-spots hvor det er null dekning, fjerner forstyrrelser ved å kontinuerlig monitorere og justere signal styrke og kanal innstillinger, og dernest lastbalansere klientene for å forbedre til det optimale den trådløse dekningen
  • CleanAir teknologi: Kun Cisco kan tilby en omfattende løsning for å merke, klasifisere, lokalisere og samle forstyrrende radioelementer, inkludert ikke-WiFi-basert utstyr som Bluetooth, mikrobølgeovner, trådløse telefoner med mer. Med muligheten nå til å visualisere hvilken påvirking på det trådløse nettverket disse enhetene vil ha, direkte fra det trådløse kontrollsystemet (WCS), kan IT-avdelingen nå proaktivt administrere de utfordringer de kan møte i et delt trådløst spektrum for å optimalisere mer effektvt nettverksytelsen og brukerens opplevelse

Grønt-Aksesspunkt


Cisco Aironet 1140 serien kommer med standard 802.3af Power over Ethernet støtte som kun trenger 12.95W, og er den eneste plattformen som kombinerer dual-radio 802.11n med standard PoE. I tillegg er 1140 serien utviklet for å mer effektivt spare strøm når færre klienter typisk vil være tilkoblet aksesspunktene.


Du kan også bestille Cisco Aironet 1140 serien i en såkalt økonomi-forpakning hvor 10 enheter er pakket i en og samme boks. Dette reduser forpakningen med over 50 prosent, som er meget økonomivennlig. Ved å redusere unødvendig forpakning, tilby dokumentasjonen digitalt i stedet for på paper, wil en Aironet 1140 økonomi forpakning spare miljøet for over 2200 trær per år, som er det samme strømforbruket som trengs for å varme 65 hjem i løpet av et helt år!


Varenummer
Produkt beskrivelse
Pris
AIR-LAP1142N-E-K9
802.11a/g/n Fixed Unified AP; Int Ant; ETSI Cfg
7,195 NOK
AIR-LAP1142-EK9-PR
802.11a/g/n LWAPP AP EU Cnfg, Limited time Promo Pk-qty.10
63,595 NOK

Les mer om Cisco Aironet 1140 og vår øvrige trådløse portefølje på http://www.cisco.com/go/aironet


Ta kontakt med Hans-Petter Nygård-Hansen – Cisco Nordic Regional Manager
hhansen@cisco.com - +47 911 94 704


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/