Løsninger for mellomstore bedrifter

Styrk bedriftens vekst og produktivitet med samarbeid

Få tilgang til Gartners forskning på forstyrrende teknologier for enhetlig kommunikasjon og få samarbeidsstrategier fra Cisco.

Styrk bedriftens vekst og produktivitet med samarbeid

Ta webundersøkelsen for mellomstore bedrifter

Din mening teller. Hjelp oss med å forbedre nettstedet vårt.

Få nettverket du trenger for å få bedriften til å vokse

Du vil at den mellomstore bedriften skal vokse. Vær lønnsom. Og vær konkurransedyktig. Nøkkelen til suksess er å ha et robust nettverk. Cisco har ledet vei i nettoppbygging i tre tiår.

Vår portefølje for mellommarkedet leverer en pålitelig, skalerbar og svært sikker IT-infrastruktur som bedriften din trenger. Fra datasentre til samarbeid, fra mobilitet til sikkerhet, på stedet eller i nettskyen. Våre maskinvare- og programvareaktiverte løsninger er basert på utprøvd lederskap og erfaring fra bransjen.

Med Cisco drar du nytte av:

  • Bransjens mest omfattende portefølje av løsninger for mellommarkedet med fleksible distribusjonsalternativer støttet av kraften i et intelligent nettverk
  • Globalt nettverk av betrodde partnere som gjør det enkelt å velge, distribuere og administrere IT, slik at du kan fokusere på bedriften
  • Investering på $ 5,5 milliarder i forskning og utvikling med over 14 000 patenter for å støtte en enkel migrering til nye teknologier
  • Fleksibel finansiering med oppgraderings- og migreringsalternativer for å møte behovene til den voksende bedriften
Forretningsutfordringer

Møt IT- og forretningsutfordringer

Kundene dine forventer mer. Ligg ett skritt foran. Med vår IT-infrastruktur kan du distribuere nye forretningsapplikasjoner og -løsninger raskere, med minimal innvirkning. Datasenteret kan bli en strategisk ressurs. Du øker driftseffektiviteten, forbedrer arbeidsstokkens produktivitet og reduserer risikoen. Kom i gang:

Partnere

Partnere

Våre partnerleverte løsninger for mellommarkedet gir deg det konkurransefortrinnet du trenger for å holde bedriften smidig Dra nytte av tjenester på stedet, i nettskyen eller administrerte tjenester. Gled deg over flere alternativer for å oppfylle brukernes behov og få bedriften til å vokse. Forenkle mobilitet når som helst, hvor som helst og BYOD-teknologien (bring din egen enhet). Få IT-sikkerhet, robusthet og ro i sinnet.

Samarbeid med partnere du kan stole på. Finn en forhandler.

Partnere: Logg inn for å få tilgang til verktøyer og ressurser.

Raske tips for å forbedre bedriftens produktivitet

Kapitaliser på bransjetrender og Ciscos løsninger for å være konkurransedyktig. (PDF på engelsk – 1,3 MB)

Les nå

IT for mellomstore bedrifter

Finn ut hvordan våre rimelige, svært sikre IT-løsninger tilfører verdi til bedriften din.

Se video
Finansier bedriftens innovasjon

Følg oss

Kontakt oss

Del