Løsninger for mellomstore bedrifter

IT for mellomstore bedrifter

Finn ut hvordan våre rimelige, svært sikre IT-løsninger tilfører verdi til bedriften din.

La oss hjelpe

Få nettverket du trenger for å få bedriften til å vokse

Når du har en mellomstor bedrift på 100 til 1000 ansatte, trenger du en rimelig, svært sikker IT-infrastruktur som kan vokse sammen med bedriften.

Ciscos portefølje av produkter og løsninger laget for mellommarkedet holder deg ett skritt foran konkurrentene. Fra datasenter til samarbeid, mobilitet til sikkerhet, på stedet eller i nettskyen. Vi tilbyr maskinvare- og programvareaktiverte løsninger basert på 29 års lederskap og erfaring i bransjen. Du drar nytte av:

  • En omfattende portefølje av løsninger for mellommarkedet, med fleksible distribusjonsalternativer og totale eierkostnader som er best i klassen
  • Et globalt nettverk av betrodde partnere som gjør det enkelt å velge, distribuere og administrere IT, slik at du kan fokusere på bedriften
  • Et pålitelig nettverk som gir deg en myk migreringsbane til nye teknologier og dokumentert investeringsbeskyttelse
  • Livssyklusfinansiering med fleksible oppgraderings- og migreringsalternativer
Forretningsutfordringer

Forretningsutfordringer

Hver dag må du ta strategiske beslutninger for å akselerere bedriftens vekst og arbeidsstokkens produktivitet. Forbedre effektiviteten og kostnadsbesparelsene. Og overgå de stigende forventningene til kundene dine.

Finn ut hvordan du kan imøtekomme forretningsutfordringene dine.
IT-utfordringer

IT-utfordringer

Med riktig IT-infrastruktur kan du rulle ut nye forretningsapplikasjoner og -løsninger med minimal innvirkning. Distribuer og administrer infrastrukturen på en enkel måte. Og gjør datasenteret til en strategisk ressurs som tilbyr synlighet, administrasjon og sanntidskontroll.

Se hvordan du kan heve deg over IT-utfordringer.
Markedsinnflytelse

Markedsinnflytelse

Dagens kunder forventer mer, raskere. Hvis du vil holde deg foran, må du holde deg oppdatert på de nyeste trendene og behovene, få mest mulig ut av offentlige, private eller hybride nettskyer, støtte den mobile BYOD-arbeidsstokken og redusere risikoen samtidig som du opprettholder forskriftsmessig samsvar.

Finn ut hvordan du holder deg foran forventningene.
Partnere

Partnere

Våre partnerleverte løsninger for mellommarkedet kan gi deg det konkurransefortrinnet du trenger for å få bedriften til å vokse og holde den smidig. Ta i bruk samarbeidsløsninger. Gå over til nettskyen, forenkle mobilitet når som helst, hvor som helst og BYOD, og få IT-sikkerhet, robusthet og ro i sinnet ved å samarbeide med partnere du kan stole på.

Finn en forhandler.

Følg oss

Finansier bedriftens innovasjon
Del

Kontakt oss

Del