Oppdag

Få fordelene ved virtualisering gjennom Unified Computing


"Vi bestemte oss for å ta i bruk denne løsningen fordi den gir mest effektiv prosessorytelse per kvadratmeter. I tillegg kan vi styre løsningen ved hjelp av det brukervennlige, sentraliserte styringsverktøyet Cisco UCS Manager. Dette gir maksimal fleksibilitet og skalerbarhet."

Fabian Waser, administrerende direktør hos vCloud

I dag benytter over 11 000 kunder over hele verden Cisco Unified Computing System (UCS), som drives av Intel® Xeon®-prosessoren. Ved å implementere virtualisering via UCS opplever du forbedringer som:

 • 30 prosent lavere infrastrukturkostnader
 • 40 prosent bedre programytelse
 • 90 prosent reduksjon i implementeringstid

Tallene taler for Cisco UCS


Tall og fakta gir den beste dokumentasjonen. Fordelene for dem som benytter Cisco UCS er blant annet:

 • Tiden som brukes på å distribuere og administrere servere, reduseres med 80 prosent
 • Kostnadene ved å kjøre et CRM-program reduseres med 20 prosent

Den følgende videoen viser også hva 900 betyr når det gjelder fordeler for UCS-kunder.Cisco UCS, som drives av Intel® Xeon®-prosessoren, er designet for enkelhet, integrering og hastighet, automatisering og brukervennlighet.

 

Visste du dette?

Cisco Unified Computing System (UCS), som drives av Intel® Xeon®-prosessoren, har satt 63 verdensrekorder for ytelse på bare tre år.

Ulike produsenter utfører anerkjente standardtester for ytelse, som:

 • VMware VMmark
 • Oracle-normer
 • Standard Performance Evaluation Corporation-normer (SPEC)

På bare tre år har Cisco UCS, takket være sin unike, enhetlige arkitektur satt høyeste rekord i opptil 63 av disse ytelsestestene. Dette viser hvor effektiv en enhetlig arkitektur kan være.

> Les mer


Sammenlignet med et HP-system er Cisco UCS 47 prosent raskere og krever 67 prosent færre trinn for å legge til en ny server i et aktivt system.

Cisco UCS handler om å gjøre IT enklere, raskere og mer effektivt, noe som innebærer at systemet blir enklere å konfigurere og utvide. Cisco ga det uavhengige selskapet Principled Technologies i oppdrag å sammenligne prosessen ved å legge til to blad i et kabinett i et Cisco UCS-system og i et HP-system.


Resultatet: Det kreves 67 prosent færre trinn å legge til to blad i et aktivt Cisco UCS-system enn i et HP Blade-kabinett.

> Les rapporten (PDF – 773 kB)


Cisco UCS-blad raskere enn HP

I den følgende videoen sammenligner Principled Technologies prosessen ved å distribuere blad i et Cisco UCS-system og i et HP-system. Se hvorfor distribuering av Cisco UCS er 47 prosent raskere.Cisco er den eneste forhandleren som leverer samme styring og fordeler for blad og rack-formfaktorer.

Tradisjonelt har bladservere gitt bedre tetthet og avansert styring med en viss grad av integrering, ofte ved å legge til ulike og komplekse moduler i systemet. Rack-baserte servere har imidlertid blitt behandlet som separate enheter.


Cisco UCS leverer enhetlig, innebygd styring for nettverk, lagring og databehandling. Enda mer unikt er det at kundene får de samme fordelene uavhengig av om de distribuerer blad eller rack-formfaktorer, eller begge deler. Cisco UCS Manager gir deg fordelene ved et enhetlig system.

> Les mer


Ved hjelp av Cisco Extended Memory-teknologi kan du redusere kapitalutgiftene og driftskostnadene.

Cisco UCS støtter gjennom en nyskapende arkitektur høy minnekapasitet på opptil 192 GB RAM. Denne arkitekturen benytter rimelige DIMM-moduler (Dual In-line Memory Module) på 4 GB i stedet for dyrere DIMM-moduler på 8 GB.


I tillegg bidrar bruk av opptil 384 GB RAM på et system med to socketer til å støtte flere virtuelle maskiner for bruksområder med høyt minneforbruk. Dermed kan du redusere investeringene i lisenser, som vanligvis er knyttet til prosessor. Resultatet: Du kan gjøre mer med mindre.

> Les mer


Du kan bruke et nettbasert verktøy til å beregne mulig avkastning på investeringen ved å ta i bruk Cisco UCS.

Cisco tilbyr et gratis, nettbasert verktøy for å beregne de totale eierkostnadene og avkastning på investeringen i UCS. Du beskriver det eksisterende servermiljøet og velger en potensiell UCS-løsning for sammenligning, og ser hvor du kan spare penger.

> Prøv verktøyet


Cisco Capital tilbyr en komplett finansieringsløsning for alle komponentene i datasenteret.

Cisco Capital tilbyr en komplett finansieringsløsning for alle komponentene i det virtualiserte, nettskybaserte datasenteret: databehandling, nettverk og lagring. Enten du bygger et nytt anlegg eller oppgraderer den eksisterende datasenterplattformen, kan våre konkurransedyktige rentesatser bidra til å redusere migreringskostnadene.


Vi tilbyr også attraktive innbyttealternativer som gjør det mulig å oppdatere server- og bladteknologien raskere. Og ved å tilby én kontrakt for maskinvare, programvare og tjenester gir vi bedre oversikt over totale eierkostnader og en enklere modell for å dekke inn kostnader internt.


Finn ut mer om finansiering av Cisco UCSKundehistorier

Oppdag hvilke fordeler andre kunder har funnet ved Cisco Unified Computing System (UCS), som drives av Intel® Xeon®-prosessoren.Italiensk elektrofirma reduserer IT-kostnadene med 75 prosent (PDF – 354 kB)


"Vi regnet ut at blant alle systemene vi vurderte, var det UCS som ga best ytelse sammenlignet med pris. Den integrerte utformingen til UCS forenkler IT-arkitekturen så mye at du kan oppnå store besparelser. Vi har for eksempel redusert IT-driftskostnadene med omtrent 75 %."


– Samuele Cerquetti, CIO, EdifLuksushotell i Zurich tilbyr førsteklasses service (PDF – 470 kB)


"... Førti fysiske servere er byttet ut med seks UCS-blad. Først var vi skeptiske og tenkte at løsningen fra Cisco kanskje var for stor for våre behov, men den gode prisen, den forenklede administrasjonen og de mange tilgjengelige løsningene overbeviste oss til slutt."


– Patrick Stäheli, teknisk direktør hos Dolder Grand HotelSveitsisk leverandør tilbyr infrastruktur som tjeneste (PDF – 413 kB)


"Vi bestemte oss for å ta i bruk denne løsningen fordi den gir mest effektiv prosessorytelse og lagringstetthet per kvadratmeter … I tillegg kan vi styre løsningen ved hjelp av det brukervennlige, sentraliserte styringsverktøyet Cisco UCS Manager."


– Fabian Waser, administrerende direktør hos vCloudØsterriksk firma bruker UCS for å håndtere rask økning i antall brukere (PDF – 245 kB)


"De tilgjengelige tjenesteprofilene med Cisco UCS betyr at vi nå kan gjøre klar ferdig konfigurerte maskiner i løpet av noen minutter. Tidligere tok det minst en dag."


– Arthur de Pauw, driftsansvarlig hos ThalesMedieselskap øker omsetningen med Internett-strømming (PDF – 372 kB)


"Strømming av GOL TV til Internett kan gi mulighet for annonse- og abonnementsinntekter med en verdi på opptil €300 000, mens det å fjerne behovet for å sette ut levering av innhold er beregnet å ville spare rundt €250 000 i året ... Nå kan vi levere og distribuere en ny tjeneste omtrent 50 prosent raskere med Cisco UCS."


– Gustau Serra, CIO, MediaproOffentlig instans i Luxembourg kan enkelt utvide tjenestetilbudet (PDF – 163 kB)


"Det var imponerende hvor raskt Cisco installerte alt. Det var utrolig å se hvor lett det gikk. Det finnes en lang rekke muligheter for nettverksintegrering, og konfigureringen skjer ved å dra og slippe. Med installeringen av Cisco UCS er Chambre de Metiers nå klar for å etablere en sikker nettsky."


– Jean-Yves Kayser, prosjektleder og IT-tekniker, Chambre des Métiers
Les flere historierLa oss hjelpe
Snakk med oss om Cisco UCS

 • Teknisk brukerstøtte
 • Finn en partner nær deg
 • Ring oss
  Ring 8001 0306


Intel, Intel-logoen, Intel Inside, Intel Core og Core Inside er varemerker for Intel Corporation i USA og/eller andre land.