Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI)

Voor en na VXI

Ontdek hoe Cisco VXI op intelligente wijze spraak- en videoverkeer routeert. (3:22 min)

Voor en na VXI

Voor en na VXI

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

De volgende generatie virtuele werkruimtes

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Webcasts over desktoptransformatie: leer van de VDI-experts.
Wat is Cisco VXI?

Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI) is een end-to-end systeembenadering die de volgende generatie virtuele werkruimtes biedt door virtuele desktops, spraak en video te bundelen. VXI helpt de IT-afdeling door een uitzonderlijk flexibele en veilige geconvergeerde infrastructuur te bieden voor een gebruikerservaring zonder compromissen.

VXI: Details

Waarom is VXI voor u interessant?

De IT-structuur kan sneller en makkelijker worden aangepast en beveiligd en bovendien wordt het bedrijf voorzien van leveringsmodellen van snelle en flexibele virtuele werkruimtes, verbeterde veiligheid en naleving en een IT-efficiŰntie en werknemersproductiviteit zonder compromissen.

Details
Waarom Cisco?

Waarom is Cisco VXI de beste keus?

De end-to-end systeembenadering van Cisco VXI biedt desktopvirtualisatie en virtuele werkruimtes met een superieure gebruikerservaring van desktops, spraak en video. Cisco VXI reduceert risico en vereenvoudigt implementatie via een uitvoerig getest en gevalideerd systeem dat een datacenter, netwerk en samenwerkingsarchitecturen combineert met services, ondersteuning en technologie van partners.

Waarom Cisco?
VXI: Implementatie

Waar moet u mee beginnen?

Voor het opstellen van uw geschikte VXI-oplossing moet u een eerste project voor virtuele desktops opzetten en vervolgens bepalen hoe deze zal worden gebruikt. Cisco Validated Designs kunnen u helpen een uitbreidbare architectuur te plannen die flexibel en veilig is en een compromisloze gebruikerservaring levert. Onze serviceteams en vele VXI-partners kunnen u helpen uw project snel en eenvoudig te laten slagen.

Implementatie

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner