Geachte Mevrouw/Heer

Klanten willen een snelle reactie. Om te kunnen voldoen aan hun wensen, moet u snel kunnen beschikken over de relevante informatie. Dat houdt in dat uw personeel betrouwbare toegang nodig heeft tot essentiële bedrijfsgegevens, waar ze zich ook bevinden.

U kunt dit realiseren door spraak en gegevens samen te brengen in één beveiligd en flexibel netwerk. Hierdoor kunnen mobiele werknemers en telewerkers zich vanaf elke locatie tot het kantoor wenden en krijgt u de mogelijkheid om de concurrentie voor te blijven door klanten snelle en persoonlijke service te bieden.

Cisco kan u helpen uw communicatievoorzieningen te verbeteren, door een end-to-end netwerk te ontwikkelen dat kan worden uitgebreid om ook aan uw toekomstige behoeften te kunnen voldoen. Daarbij kunt u in iedere fase op specialistische hulp en ondersteuning rekenen van onze Certified Partners.

Lees verder voor meer informatie over hoe u de connectiviteit van uw bedrijf kunt verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Fred Gerritse
Directeur MKB

Nieuw MKB-gedeelte op Cisco website

Het MKB-gedeelte op onze website is geheel vernieuwd en heeft een nieuwe "tone of voice". Uitgangspunt van de website zijn uw behoeften. Naast filmpjes over kleine en middelgrote ondernemingen die laten zien hoe ze beter kunnen samenwerken, is er een sectie met "Ik wil-stellingen", die vanuit uw behoefte aangeven wat de Cisco-oplossing is

 

Snel reageren
Blijf de concurrentie voor door snel te reageren op klanten.
Hoe?
Beter informatie delen
Verbeterde toegang zodat werknemers informatie beter kunnen delen.
Lees en geef het door
Beveiligen van uw netwerk
Bescherm uw draadloze netwerk tegen onbevoegd gebruik.
5 tips om uw netwerk veilig te houden
Cisco branding scoort hoog
Voor de achtste keer op een rij plaatst Cisco zich in de top 20 van de "100 beste wereldmerken" volgens het rapport vrijgegeven door Business Week en Interbrand Corporation, een internationaal Branding Consultancy agentschap. Cisco bekleedt in het jaarrapport 2008 een 17de plaats op wereldniveau en gaat er één plaats op vooruit sinds 2007.
Contact opnemen
Neem contact met ons op als u bepaalde technologische aspecten of de voordelen daarvan voor uw bedrijf wilt bespreken.

Stuur bel ons op 0800 0200 791
Gebruik als referentie 'Innovators'
.U kunt ook aangeven dat u geen berichten meer wilt ontvangen door te antwoorden op dit bericht met de woorden "verwijder mij" als onderwerp. We halen u dan zo spoedig mogelijk van de lijst.

Cisco Systems bewaakt uw privacy. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier: http://www.cisco.com/en/US/swassets/sw293/privacy_statement.html .

Copyright (C) 2008, Cisco Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden. Cisco, Cisco Systems en het logo van Cisco Systems zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive, San Jose, California 95134, VS. T.a.v.: Corporate Marketing (SJC08/3/4)Message-Id: <20081030004514.263C.79-69936@emessage.cisco.com>