Geachte Mevrouw/Heer

In de markt van vandaag de dag is het van belang dat u optimaal gebruik maakt van al uw middelen. Cisco Unified Communications geeft kleine bedrijven de kans dat te doen, door bedrijfsapplicaties te combineren met spraak-, gegevens- en draadloze oplossingen. En dat alles in één uiterst veilig platform.

Cisco Unified Communications biedt uw werknemers de vrijheid om vanaf elke locatie te werken waar ze toegang tot het internet hebben. Daardoor kunnen ze altijd bij de informatie die ze nodig hebben, waar hun werk hen ook brengt. Dit zorgt voor een verbeterde samenwerking en verhoogde productiviteit.

Lees verder voor meer informatie over de manier waarop Cisco Unified Communications uw bedrijf kan helpen de concurrentie voor te blijven.

Met vriendelijke groet,

Fred Gerritse
Directeur MKB

 

 

Unified betekent succes
Werk effectiever door al uw bedrijfsapplicaties en netwerkoplossing samen te brengen in één uiterst veilig platform.
Haal meer dividenden uit uw netwerk
Breid uw bestaande netwerk uit door de beveiliging te verbeteren, extra applicaties te integreren, beheer te vereenvoudigen en meer gebruikers toe te voegen.
Vernieuw uw IT
Als uw budget u weerhoudt, kan Cisco Capital EasyLease het betaalbare financieringsplan zijn dat u nodig hebt. Dit plan is ontworpen voor kleine bedrijven en biedt eenvoudige voorwaarden, concurrerende tarieven en geweldige aanbiedingen, zoals 0% rente.

AMR ict voorziet secretariaatsvoerder Office Assist van nieuwe telefooncentrale
Office Assist, centrum voor secretariaatsvoering, heeft zich gespecialiseerd in het voeren van gehele en gedeeltelijke secretariaten.

Contact opnemen
Neem contact met ons op als u bepaalde technologische aspecten of de voordelen daarvan voor uw bedrijf wilt bespreken.
Stuur ons een e-mail of bel ons op 00800 9999 0522
Gebruik als referentie 'Innovators'.

Verbeter uw netwerk beveiliging

Het is nu het juiste moment om uw netwerk beveiliging te verbeteren. Als bestaande klant, kunt u in aanmerking komen voor een korting tot 10% wanneer u een Cisco ASA 5500 Series aanschaft om uw bestaande Cisco PIX solution te vervangen. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken hoe u in aanmerking komt voor deze 10% korting*. U kunt ons bereiken op het nummer 00800 9999 0522.

* Dit aanbod is geldig tot en met juli

 

 

Nieuw MKB-gedeelte op Cisco website
Het MKB-gedeelte op onze website www.cisco.nl/mkb is geheel vernieuwd en heeft een nieuwe "tone of voice". Uitgangspunt van de website zijn uw behoeften. Naast filmpjes over kleine en middelgrote ondernemingen die laten zien hoe ze beter kunnen samenwerken, is er een sectie met "Ik wil-stellingen", die vanuit uw behoefte aangeven wat de Cisco-oplossing is.

 
 

 


U kunt ook aangeven dat u geen berichten meer wilt ontvangen door te antwoorden op dit bericht met de woorden "verwijder mij" als onderwerp. We halen u dan zo spoedig mogelijk van de lijst.

Cisco Systems bewaakt uw privacy. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier: http://www.cisco.com/en/US/swassets/sw293/privacy_statement.html .

Copyright (C) 2008, Cisco Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden. Cisco, Cisco Systems en het logo van Cisco Systems zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive, San Jose, California 95134, VS. T.a.v.: Corporate Marketing (SJC08/3/4)