Cisco

Geachte Mevrouw/Heer,

Door alles te halen uit uw zakelijke gegevens, kunt u optimale service leveren en uw voorsprong op de concurrentie behouden.

Maar het is net zo belangrijk dat u beschikt over de infrastructuur en het beleid die nodig zijn om uw gegevens te beschermen. 
In deze editie van ‘Innovators’ leest u hoe u dit kunt realiseren.

Met vriendelijke groet,
Fred Gerritse
Directeur MKB Cisco Nederland

 


Netwerkbeveiling optimaliseren
Nu is hét moment om uw netwerkbeveiliging te optimaliseren. Als bestaande klant van Cisco komt u mogelijk in aanmerking voor een korting van wel 10% wanneer u een Cisco ASA 5500 Series aanschaft ter vervanging van uw huidige Cisco PIX-oplossing.

Neem vandaag nog contact met ons op om te informeren of u in aanmerking komt voor deze geweldige korting. Bel 00800 9999 0522 of ga naar www.cisco.com/go/asa voor meer informatie.

Geef uw gegevens niet weg
6 tips die ervoor zorgen dat uw medewerkers onderweg net zo veilig kunnen werken als op kantoor.

7 stappen om uw bedrijf intern te beveiligen
Een beveiligd netwerk ondersteund door het juiste beleid op het gebied van HR en beveiliging en regelmatige tests kunnen helpen aanvallen door huidige en voormalige werknemers te voorkomen.

Een netwerk dat loyaliteit kan opbouwen
Klanten zullen u eerder hun belangrijke gegevens toevertrouwen als uw netwerk is beveiligd.

IT-inftrastructuur én UC
Nieuwe IT-inftrastructuur én Unified Communcations voor WoonZorgcentra Haaglanden.

Unified Communications voor Ondernemers
Wenst u uw communicatie te integreren, de productiviteit van uw mederwerkers te verhogen en de service van uw klanten te verbeteren? Dit kan met Unified Communications. Lees over de voordelen van de UC500 Series die communicatie met bedrijfstoepassingen combineert.

   

Events
Human Network Seminar 22 mei Amsterdam
Tijdens dit seminarie stellen wij u Cisco oplossingen voor en leggen uit hoe uw bedrijf hier voordeel kan uit halen. Meer informatie vindt u op de website.


Geboden oplossing
0% financiering voor 3 jaar met EasyLease Voice
Cisco EasyLease Voice maakt de toekomst
voorspelbaar door regelmatige betalingen. En zonder kapitaalinvestering vooraf.

   
   


U kunt ook aangeven dat u geen berichten meer wilt ontvangen door te antwoorden op dit bericht met de woorden "verwijder mij" als onderwerp. We halen u dan zo spoedig mogelijk van de lijst.

Cisco Systems bewaakt uw privacy. Meer informatie over ons privacybeleid vindt u hier: http://www.cisco.com/en/US/swassets/sw293/privacy_statement.html .

Copyright (C) 2008, Cisco Systems, Inc. Alle rechten voorbehouden. Cisco, Cisco Systems en het logo van Cisco Systems zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive, San Jose, California 95134, VS. T.a.v.: Corporate Marketing (SJC08/3/4)