Oplossingen

Nieuwe Producten

Nieuwe producten

Een veiligere werkplek bouwen

Verbeter de beveiliging van uw werkomgeving en zorg voor productieve samenwerkingsmogelijkheden die werknemers in staat stellen te werken waar ze zich ook bevinden.

Een veiligere werkplek bouwen

Deze producten zijn mogelijk niet beschikbaar in alle regio's. Raadpleeg uw lokale partner of reseller voor beschikbaarheid.

Cisco ondersteunt u bij het realiseren van sterke productiviteit en introduceert kosteneffectieve oplossingen voor een veiliger werkomgeving voor samenwerking, waarbij het niet uitmaakt hoe die werkruimte is gedefinieerd.


Veilig

Cisco Small Business ISA500 Series Integrated Security Appliances

 

Cisco Small Business ISA500 Series Integrated Security Appliances

Een alles-in-één oplossing voor internettoegang en beveiliging waarmee u uw kleine onderneming kunt beschermen

De Cisco Small Business ISA500 Series Integrated Security Appliance is een alles-in-één oplossing voor internet, draadloze toegang en beveiliging en beschikt over een scala aan UTM-services (unified threat management) waaronder een firewall, intrusion prevention (IPS), antivirus, antispyware, beveiliging tegen internetaanvallen, URL-filtering, spambeveiliging en toepassingsbeheer. Deze suite is speciaal ontwikkeld om ondernemingen te beschermen en de productiviteit van medewerkers te bevorderen. Uiterst betaalbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk, dankzij de configuratiewizards en het ontwerp met vereenvoudigde werkstroom waardoor installatie slechts enkele minuten in beslag neemt. U profiteert van diverse functies, zoals beheer via door Cisco gehoste cloudmanagementoplossingen (Cisco OnPlus™ en geavanceerde beveiligingsservices) voor het beschikbaar maken van beheerde services, en superieure beveiliging tegen bedreigingen met behulp van de sterke Security Intelligence Operations (SIO) van Cisco.


Cisco RV215W Wireless-N VPN Router

 

Cisco RV215W Wireless-N VPN Router

Eenvoudige, veilige verbindingen voor kleine bedrijven en kantoren aan huis

De Cisco RV215W beschikt over een USB-poort voor 3G en 4G WAN-connectiviteit, wat ideaal is in afgelegen gebieden of tijdelijke verbindingen. De RV215W biedt connectiviteit voor kleine kantoren en externe medewerkers met een snel 802.11n draadloos access point, een 4-poorts 10/100 Mbps Fast Ethernet-switch, een intuïtieve, browsergebaseerde apparaatbeheerder en ondersteuning voor het Cisco FindIT Network Discovery-hulpprogramma, en dat alles zeer betaalbaar. De combinatie van zakelijke functies, ondersteuning voor virtuele netwerken die zeer veilige gasttoegang mogelijk maken, eenvoudige installatie en een superieure gebruikerservaring tilt basisconnectiviteit voor kleine bedrijven met maximaal vijf medewerkers naar een nieuw niveau en biedt ondersteuning voor de nieuwste technologieën.


Samenwerken

Cisco SPA232D Multi-line DECT ATA

 

Cisco SPA232D Multi-line DECT ATA

Betaalbare, heldere en flexibele VoIP

De Cisco® SPA232D Multi-line DECT ATA is een mobiele, betaalbare, zeer betrouwbare voice gateway waarmee een analoog telefoon- of faxtoestel kan worden verbonden met een voice-over-IP (VoIP) serviceprovider. Deze gateway kan ook oproepen op intelligente wijze naar het openbare telefoonnetwerk leiden. Eén van de revolutionaire innovaties in de SPA232D is een geïntegreerd DECT Base Station, exclusief voor gebruik in combinatie met de Cisco SPA302D Multi-line DECT Cordless Handset, wat een mobiliteitsoplossing biedt voor gebruikers die zich vaak binnen het gebouw verplaatsen, maar wel altijd bereikbaar moeten zijn. De SPA232D ondersteunt essentiële spraakfuncties zoals beller-id, wachtstand, oproep doorschakelen, voicemail en nog veel meer voor een uitgebreide, geavanceerde en zeer innovatieve VoIP-oplossing.


Cisco SPA302D Multi-Line DECT Handset

 

Cisco SPA302D Multi-Line DECT Handset

Koop een basis-IP-telefoon met uitgebreide functies

De Cisco® SPA302D Multi-line DECT Handset, exclusief ontworpen voor gebruik in combinatie met de Cisco SPA232D Multi-line DECT ATA, biedt het comfort van een draadloze lokale mobiliteitsoplossing voor Voice over IP (VoIP). Deze kan los worden aangeschaft of gebundeld in de SPA302DKIT, die de SPA232D bevat en kan worden uitgebreid tot een totaal van vijf handsets. De SPA302D biedt essentiële VoIP-providerfuncties, zoals beller-id, wachtende oproep, oproep doorschakelen en voicemail, en is speciaal ontworpen voor zakelijke omgevingen waarin draadloze telefoons nodig zijn die één of zelfs meerdere lijnen kunnen ondersteunen, zodat een innovatief hoogwaardige VoIP-oplossing wordt geboden voor gebruikers die zich vaak binnen het gebouw verplaatsen, maar wel altijd bereikbaar moeten zijn.


Ons nieuwe aanbod ondersteunt een nu al krachtige set Cisco samenwerkingstools, waaronder:

Cisco WebEx Meetings

 

Cisco WebEx Meetings

Biedt een high-definition live multimedia-ervaring bij het delen van bestanden, toepassingen en bureaubladen. Spraakgeactiveerde switching zorgt ervoor dat de spreker vloeiend in het centrale beeld verschijnt, terwijl andere deelnemers op het secundaire niveau zichtbaar blijven.


Cisco Jabber

 

Cisco Jabber

Helpt klanten om op het juiste moment de juiste persoon te vinden en er verbinding mee te maken, via een bureaublad of mobiel. Het is een complete Unified Communications client-toepassing waarin spraak, video, aanwezigheid, chat en andere functies zijn geïntegreerd.


Verbinding maken

Cisco WAP321 Wireless-N Selectable-Band Access Point met Single Point Setup

 

Cisco WAP321 Wireless-N Selectable-Band Access Point met Single Point Setup

Veilig en eenvoudig te implementeren Wireless-N Networking met Gigabit Ethernet-connectiviteit

Omdat zakelijke toepassingen steeds krachtiger en geavanceerder worden, zijn organisaties op zoek naar nieuwe manieren om de prestaties en het bereik van hun netwerken te verbeteren. Waar het om draait, is het bieden van veilige, snelle draadloze connectiviteit aan medewerkers, partners en gasten overal in het kantoor. Met de Cisco WAP321 Wireless-N Selectable-Band Access Point with Single Point Setup is het aanbieden van geavanceerde 802.11n draadloze netwerken met toonaangevende functies eenvoudiger dan ooit, tegen een aantrekkelijke prijs. Deze flexibele oplossing is ideaal voor het verbinden van maximaal 20 medewerkers op één WAP321. Met Single Point Setup kan de draadloze LAN uitbreiden naar een totaal van acht WAP321-apparaten, voor het bieden van een bredere dekking en voor het ondersteunen van extra gebruikers wanneer zakelijke behoeften veranderen.


Cisco WAP121 Wireless-N Access Point with Single Point Setup

 

Cisco WAP121 Wireless-N Access Point with Single Point Setup

Veilige, eenvoudig te implementeren, betaalbare Wireless-N-connectiviteit

In een steeds mobielere werkomgeving is het bieden van veilige, snelle draadloze connectiviteit aan medewerkers en gasten belangrijker dan ooit. De Cisco WAP121 Wireless-N Access Point with Single Point Setup is een eenvoudige en betaalbare manier om de prestaties en het bereik van uw kleine zakelijke netwerk te verbeteren met geavanceerde 802.11n draadloze technologie. Deze flexibele oplossing is ideaal voor het verbinden van maximaal 10 medewerkers op één access point. Met Single Point Setup-implementatietechnologie met meerdere access points zonder controller kan de draadloze LAN worden uitgebreid naar maximaal vier WAP121s voor een bredere dekking en ondersteuning voor extra gebruikers wanneer zakelijke behoeften veranderen.


Cloudservices

Cisco OnPlus Services

 

Cisco OnPlus Services

De serie Cisco OnPlus™-netwerkbeheerservices biedt cloudgebaseerde oplossingen voor eenvoudiger bewaken, beheren en onderhouden van netwerken voor kleine en middelgrote netwerken voor Cisco-partners en IT-beheerders.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner