Werken waar u maar wilt

Werken waar u maar wilt

Direct kunnen voorzien in de behoeften van klanten

Kijk hoe de technologie een dringend telefoontje van een klant kan omzetten in een eersteklas antwoord in deze virtuele wereld.
Bezoek Smart Business World

Smart Business World

Wat hebben groei, flexibiliteit en succes met elkaar gemeen? Uw bedrijf. Bij de ontwikkeling van uw bedrijf draait het allemaal om de flexibiliteit om mensen in staat te stellen te werken terwijl zij thuis of onderweg zijn.

Met de MKB-bedrijfsoplossingen van Cisco kunnen u en uw medewerkers eenvoudige, zeer veilige vaste of draadloze toegang krijgen tot:

  • De hulpbronnen van uw bedrijf.Verkrijg veilig toegang tot uw netwerk, informatie en toepassingen vanaf elke locatie waar internet is, ongeacht of u op kantoor of ergens anders bent. Het resultaat? U wordt mobieler en blijft productief in elke omgeving. Uw bedrijf kan tijd en geld besparen en meer omzet boeken.
  • Klanten.Klanten kunnen beschikbare medewerkers snel en gemakkelijk bereiken, ongeacht of deze op kantoor of onderweg zijn, aangezien inkomende gesprekken automatisch worden doorgeschakeld naar mobiele telefoons of elk ander apparaat dat uw medewerkers verkiezen. Klanten krijgen meer dan alleen maar voicemailmenu's en bellers bereiken bij de eerste poging al de juiste persoon.
  • Collega's, partners en leveranciers.De toegang vanaf elke gewenste locatie tot uw spraak- en gegevensnetwerk betekent dat u veilige gasttoegang kunt bieden en dat partners en leveranciers zich via hun laptop, PDA of Wi-Fi-telefoon kunnen aanmelden bij het netwerk van hun bedrijf. Medewerkers kunnen thuis werken en besparen op de reiskosten. Uw bedrijf beschikt over de hulpmiddelen om snel de juiste mensen bij elkaar te brengen om problemen op te lossen. Wees besluitvaardig. En houd uw bedrijf in beweging.

Neem contact op met·uw lokale Cisco-partner voor nadere informatie·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.De oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van Cisco bieden medewerkers een veilige toegang tot hetzelfde telefoon- en gegevensnetwerk waarover zij beschikken op kantoor, zelfs als zij onderweg zijn. Dit zou uw bedrijf kunnen helpen geld te besparen, de productiviteit te verhogen en de klantenservice te verbeteren.

Tot de technologieën die dit mogelijk maken behoren:

  • Een veilig netwerkfundament waarmee verschillende apparaten, zoals pc's, telefoons en printers, met elkaar kunnen worden verbonden.
  • Gecombineerde spraak en gegevens, met spraak, gegevens, voicemail, expresberichten, automatische telefonistenfunctie, video en beveiliging van externe toegang, ingebouwd in één netwerk.
  • Een draadloze toegang waardoor uw medewerkers verbonden kunnen blijven met het netwerk, zelfs als zij niet achter hun bureau zitten. Ook is het mogelijk bezoekers op eenvoudige wijze een veilige gasttoegang te bieden. Draadloze bedrijfstelefoons stellen medewerkers in staat te werken vanaf elke gewenste locatie met hun bureautelefoon dicht bij de hand en met toegang tot alle beschikbare informatie op het bedrijfsnetwerk.
  • De software voor gespreksbeheer schakelt gesprekken door naar medewerkers op hun huidige locatie en op het apparaat van hun keuze. Tevens kunt u via een softphone beschikken over de functionaliteit van een bureautelefoon op uw pc of laptop. Uw mobiele werknemers·kunnen op eenvoudige wijze contact houden met alleen een laptop, een internetverbinding en een computermicrofoon.

Neem contact op met·uw lokale Cisco-partner voor nadere informatie·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.De oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van Cisco combineren een uitgebreid telefoonsysteem met een veilig bedraad of draadloos netwerk, zodat u slechts één netwerk hoeft te onderhouden. Onderdelen die u mogelijk·nodig hebt zijn:

Neem contact op met uw lokale Cisco-partner voor nadere informatie·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.

Aanschaf

 

Via een Cisco Certified Channel Partner kunt u producten en services van Cisco aanschaffen die precies bij u passen. Al onze partners beschikken over de vaardigheden om de beste producten en oplossingen te vinden voor uw grootste zakelijke uitdagingen.

Zoek uw lokale Cisco Partner via Google Maps of door te zoeken op de technologie die u nodig hebt (bijv. routers en switches, beveiliging, video en conferenties, draadloze communicatie, enz.). U kunt ook een serviceprovider zoeken die uw oplossing kan hosten en beheren.

Belangrijke aan uw partner te stellen vragen

 

Service en ondersteuning

Maximaliseer de betrouwbaarheid, minimaliseer het aantal onderbrekingen en krijg de beschikking over 24/7-ondersteuning met een MKB-serviceoptie.

Financiering

Maak gebruik van flexibele financieringsopties, leaseconstructies en speciale programma's en promotieacties van Cisco Capital.

Tenuitvoerlegging

Laat een serviceprovider een oplossing voor u hosten en beheren, en bekijk beschikbare tenuitvoerleggingsopties.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner