Klanten beter van dienst zijn

Klanten beter van dienst zijn

Gericht werken aan tevreden klanten

Maak van uw klant een tevreden klant met de spraak - en gegevensnetwerk van Cisco.

Klanten beter van dienst zijn

Hoe u het ook bekijkt, tevreden klanten kunnen tot een grotere omzet voor uw bedrijf leiden. De meest tevreden klanten zijn klanten die op elk gewenst moment op eenvoudige wijze toegang tot uw bedrijf kunnen krijgen. Als u uw klantinformatie koppelt aan een spraak- en gegevensnetwerk van Cisco zou u de tevredenheid van uw klanten kunnen vergroten door:

 • Onmiddellijk inkomende bellers te identificeren.Als een klant belt, wordt diens dossier weergegeven op een computerscherm. Uw medewerkers hebben nu alles wat zij nodig hebben om snel te kunnen reageren op vragen en problemen van de klant.
 • De telefoonstatus van andere medewerkers te bekijken. Kunt u een vraag van een klant niet beantwoorden? U kunt snel bepalen of de juiste persoon om hen te helpen al dan niet beschikbaar is op dat moment. U zult tijd besparen en een attentere klantenservice kunnen bieden.
 • Inzicht te krijgen in belpatronen.Managers kunnen op eenvoudige wijze gegevens met betrekking tot wachttijden van bellers en voortijdig beëindigde·gesprekken bekijken. Deze gegevens helpen managers om te bepalen waar mogelijk aanvullende training, extra mensen of andere verbeteringen van de klantenservice zijn vereist.

Neem contact op met·uw lokale Cisco-partner voor nadere informatie·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.De oplossingen voor het midden en kleinbedrijf (MKB) van Cisco stellen u in staat een hechtere·relatie tot stand te brengen tussen uw klanten en uw bedrijf. U kunt de informatie bieden die zij nodig hebben, ongeacht wanneer of hoe zij contact met u opnemen. En uw medewerkers kunnen op eenvoudige wijze samenwerken om te voorzien in de behoeften van klanten.

Tot de technologieën die dit mogelijk maken behoren:

 • Een veilig netwerkfundament van Cisco, waarbij spraak en gegevens worden gecombineerd op één netwerk.
 • Draadloze aansluitmogelijkheden en draadloze bedrijfstelefoons die op uw netwerk worden aangesloten, waardoor medewerkers op de verkoopafdeling, in het kantoor of zelfs in het magazijn kunnen werken met hun bureautelefoon dicht bij de hand.
 • CallConnector-software die uw database voor klantrelatiebeheer koppelt aan het telefoonsysteem op uw gegevensnetwerk, waardoor de functionaliteit van beide wordt uitgebreid. Iedereen kan direct een klant bellen door te dubbelklikken op zijn of haar telefoonnummer in de gemeenschappelijke bedrijfsdatabase. En als klanten bellen kan belangrijke informatie worden bekeken op direct weergegeven pop-upschermen op de computer.

Neem contact op met uw lokale Cisco-partner voor nadere informatie·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.


Hulpbronnen

Houthandel pakt trage·levering aan klanten aan (PDF, Engelstalig - 114 KB)

Ontdek hoe u kunt inspelen op de behoeften van klanten bij Cisco Smart Business World

Casestudy

Ontdek hoe een advocatenkantoor haar klanten beter van dienst kon zijn (PDF, Engelstalig - 140 KB)


De oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) van Cisco combineren draadloze aansluitmogelijkheden en draadloze telefoons met Cisco-verbindingssoftware om uw medewerkers de hulpmiddelen in handen te geven om klanten een uitmuntende service te bieden. Tot de Cisco-oplossingen die u nodig hebt behoren:

 • Cisco Unified CallConnector Mobility-software, die de klantenservice verbetert door uw telefoonsysteem en uw gegevensnetwerk te integreren met populaire software voor klantrelatiebeheer (CRM) en andere zakelijke productiviteitstoepassingen. Er zijn verschillende versies beschikbaar, waaronder Cisco Unified CallConnector for Microsoft Dynamics CRM, Cisco Unified CallConnector for Microsoft Windows, Cisco Unified CallConnector for Salesforce.com en Cisco Unified CallConnector Server/Mobility Edition.
 • Cisco Unified 7900 IP Phones worden aangesloten op uw gecombineerde spraak-/gegevensnetwerk. Zij zijn net zo gemakkelijk te gebruiken als standaardtelefoons, maar kunnen een schat aan informatie bieden, zoals adressenlijsten van medewerkers. U kunt tevens gebruikmaken van Cisco IP Communicator-software om een compleet telefoonsysteem op een pc te installeren.
 • Cisco Unity Express en Cisco Unity Connection bieden betaalbare, automatische telefonistenfuncties, uitgebreide voicemail en geïntegreerde berichtenvoorzieningen naast geavanceerde functionaliteit voor gespreksdoorschakeling en spraakherkenning. Verkrijg toegang tot uw voicemail via een telefoon, e-mailclient of webbrowser, of beheer uw berichten in de modus "handsfree" via spraakopdrachten. U kunt ook berichten bekijken, sorteren, doorzoeken en afspelen via de display van uw IP-telefoon.
 • Hulpmiddelen voor vergaderingen via het web en online samenwerking om klanten een betere dienstverlening te bieden zijn eveneens beschikbaar via WebEx. WebEx maakt nu deel uit van Cisco.

Neem contact op met uw lokale Cisco-partner voor nadere informatieF·over deze oplossing. U kunt ook bellen naar Cisco op 00800 9999 0522.

Aanschaf

 

Via een Cisco Certified Channel Partner kunt u producten en services van Cisco aanschaffen die precies bij u passen. Al onze partners beschikken over de vaardigheden om de beste producten en oplossingen te vinden voor uw grootste zakelijke uitdagingen.

Zoek uw lokale Cisco Partner via Google Maps of door te zoeken op de technologie die u nodig hebt (bijv. routers en switches, beveiliging, video en conferenties, draadloze communicatie, enz.). U kunt ook een serviceprovider zoeken die uw oplossing kan hosten en beheren.

Belangrijke aan uw partner te stellen vragen

 

Service en ondersteuning

Maximaliseer de betrouwbaarheid, minimaliseer het aantal onderbrekingen en krijg 24/7-ondersteuning met een MKB-serviceoptie.

Financiering

Maak gebruik van flexibele financieringsopties, leaseconstructies en speciale programma's en promotieacties van Cisco Capital.

Tenuitvoerlegging

Laat een serviceprovider een oplossing voor u hosten en beheren, en bekijk beschikbare tenuitvoerleggingsopties.

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner