Oplossingen

Videotelefoons

Videotelefoons

Face-to-face-communicatie op afstand wordt werkelijkheid

Dankzij videotelefoons van Cisco kunnen gesprekken ook via lange-afstandsverbindingen face-to-face worden gevoerd via één enkele, gebruiksvriendelijke Cisco Unified Communications-toepassing.

Videotelefoons

Een videotelefoon is een belangrijk onderdeel van het Cisco Unified Communications System en maakt directe, face-to-face-communicatie mogelijk voor zowel bestuursleden als managers. Diverse videotelefoonmodellen van Cisco bestaan inmiddels uit een totaalpakket dat alle noodzakelijke functionaliteit en onderdelen voor videogesprekken ondersteunt in één enkel apparaat dat is voorzien van een camera, een LCD-scherm, een luidspreker, een toetsenblok en een handset. Dankzij een Cisco-videotelefoon kunnen alle medewerkers via Cisco Unified CallManager gebruikmaken van IP-telefonie en IP-videotelefonie met behulp van uniforme gespreksmogelijkheden en een algemene telefoonlijst, en via één enkele Cisco Unified Communications-infrastructuur.

Met een videotelefoon van Cisco kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Uitgebreide functionaliteit, waaronder functies voor gesprekken doorschakelen, doorverbinden, conferenties en gesprekken in de wacht zetten (nu ook voor videogesprekken)
  • Verschillende toegangsmethoden, op basis van gebruikersvoorkeuren
  • Rechtstreeks toegang tot IP-telefoonlijsten, services, instellingen en voicemailberichten
  • Speciale knoppen voor het bedienen van videotelefoonfuncties, waaronder Self View, Picture-in-Picture, video dempen, weergave en helderheid.

 

Ga voor meer informatie naar: Cisco Unified Communications Manager Business Edition

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner