Oplossingen

Telefoonsystemen

Telefoonsystemen

Integratie met Unified Communications

Door uw telefoonsystemen te combineren met de technologie van Cisco Unified Communications kunt u uw bedrijfscommunicatie, uw productiviteit en uw winstgevendheid een enorme impuls geven.

Telefoonsystemen

Telefoonsystemen integreren in Unified Communications

Met behulp van telefoonsystemen kunnen werknemers, bedrijfspartners en klanten zakendoen via spraak-, video- en datatoepassingen in elke gewenste werkomgeving, of dit nou achter een bureau of in een auto is.

Telefoonsystemen dienen echter wel te worden gecombineerd met toepassingen voor Unified Communications, spraak, video, data, en mobiliteit om nog effectiever te kunnen zijn. Als dat niet het geval is, kunnen de telefoonsystemen te maken krijgen met een overvloed aan informatie en wordt communicatie mogelijk gericht aan de verkeerde personen. Dit kan leiden tot het uitstellen van beslissingen, vertraging van bedrijfsprocessen en lagere productiviteit.

Telefoonsystemen zorgen voor gestroomlijnde communicatie

Cisco Unified Communications integreert toepassingen voor telefoonsystemen en realiseert zo een Unified Workspace waarin alle mogelijke problemen die communicatie in de weg kunnen staan, worden opgelost. Mensen kunnen zelf kiezen wanneer, hoe en met wie ze communiceren. Cisco Unified Communications biedt nog meer voordelen:

 • Informatie bereikt snel de juiste ontvangers, ongeacht de locatie of de gebruikte apparatuur of telefoonsystemen. Beslissingen kunnen sneller en efficiënter worden genomen. Kosten worden bespaard dankzij verbetering van persoonlijke productiviteit.
 • Organisaties kunnen functionaliteit en communicatie naadloos integreren in bedrijfsprocessen als enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM) en supply chain management (SCM). Dit kan deze processen nog efficiënter maken en de winstgevendheid bevorderen.

Productiviteit en winstgevendheid bevorderen

Cisco Unified Communications bevordert bedrijfsproductiviteit en winstgevendheid en realiseert:

 • Directe verbindingen via IP-telefoonsystemen, geïntegreerde clients, softwaretelefoons en mobiele Unified Communications, waardoor alle werknemers altijd toegang hebben tot netwerkservices.
 • Effectievere, gestroomlijnde communicatie via expresberichten, aanwezigheidsstatus, voorkeursinstellingen en Unified Messaging. Gebruikers kunnen zelf bepalen hoe, waar en wanneer ze bereikbaar zijn.
 • On-demand samenwerking die wordt ondersteund door telefoonsystemen, met door gebruikers bediende audioweergave en web- en videoconferenties geïntegreerd in de Outlook-agenda zodat communicatieknelpunten meteen worden ondervangen.

Telefoonsystemen en toepassingen integreren

Door over te stappen op een telefoonsysteem met Unified Communications verbetert u uw concurrentiepositie, realiseert u tegelijkertijd een substantieel rendement (return on investment, ROI) en kunt u de total cost of ownership (TCO) verlagen. Cisco Unified Communications kan worden geïntegreerd in bestaande telefoonsystemen en maakt gebruik van een 'intelligent' netwerk om communicatie te stroomlijnen met de bedrijfsprocessen. Werknemers kunnen:

 • belangrijke informatie snel vinden en kunnen op verschillende manieren verbinding maken;
 • mobiele collega's en belangrijke beleidsmakers snel bereiken en eenvoudig zien wie beschikbaar zijn zodat ze met de eerste oproep meteen de juiste persoon bereiken;
 • spontaan communiceren, dankzij data-, spraak- en videoconferenties op basis van point-and-click die gebruikmaken van geavanceerde samenwerkingstools als whiteboards en het delen van toepassingen. En dat allemaal via één enkele, webgebaseerde interface;

telefoonsystemen, communicatiesoftware en samenwerkingtoepassingen eenvoudig integreren en aanpassen.

 

Ga voor meer informatie naar: Cisco Small Business Voice Gateways en ATA's (Linksys Business Series)

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner