Oplossingen

Consolideer uw datacenter

Consolideer uw datacenter

Tegenwoordig staan bedrijven die wereldwijd opereren voor twee uitdagingen:

  • Door verspreide werknemers bevinden gebruikers en toepassingen zich niet meer op dezelfde plaats als het datacenter
  • CIO's staan onder druk om datacenters efficiënter te maken en te optimaliseren om kosten te besparen

Om het gebruik van resources te verbeteren, maken veel bedrijfsarchitecten en IT-beheerders gebruik van virtualisatie om server-, netwerk- en opslagbronnen te delen via het volledige netwerk. Virtualisatie maakt automatisering eenvoudiger waardoor de leveringstijd wordt teruggebracht van zes weken tot slechts een aantal dagen. U kunt een duidelijke concurrentievoorsprong verkrijgen door een grondig geïmplementeerde strategie van virtualisatie dankzij de mogelijkheid om zowel groei als systemen sneller en efficiënter te beheren.

Verhoog het gebruik van resources, verlaag kosten en maak het beheer eenvoudiger door middel van visualisatie om de prestaties van hardware en toepassingen te verbeteren. Hiermee verbetert u ook de flexibiliteit en continuïteit van uw bedrijf.

Behandelde onderwerpen

Consolidatie bespaart belastinggeld
Oregon heeft geld bespaard, activiteiten verbeterd en IT-projecten gestroomlijnd door toepassingen van het datacenter te consolideren.

Het bedrijf virtueel maken
Bedrijven maken gebruik van nieuwe organisatiestructuren die het mogelijk maken op wereldwijd en plaatselijk tegelijkertijd decentraal en centraal te worden.

Gerelateerde oplossingen

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner