Datacenter

Ge´ntegreerde computestacks

De toekomst van IT veranderen

CEO's van Cisco, EMC en VMware delen een nieuwe, gemeenschappelijke visie op IT. (Video - 3:10 min)

Nieuwe datacenterimplementaties versnellen

Ge´ntegreerde computestack-oplossingen zijn ideaal voor het versnellen van uw overgang naar ge´ntegreerde virtualisatie en cloud computing.

Gebruik ge´ntegreerde computestacks, bestaande uit vooraf gevalideerde en geteste, op maat gemaakte gevirtualiseerde datacenterresources (waaronder componenten voor computing, opslag, virtualisatie, netwerken en beheer) om efficiŰnt een toonaangevende datacenterinfrastructuur te implementeren.

Cisco streeft ernaar u flexibele implementatiekeuzes te bieden. Onze technologiepartners hebben een groot aanbod aan ge´ntegreerde computestack-oplossingen van wereldklasse, ontworpen om de voordelen van Cisco Unified Computing System, Cisco Unified Management en Cisco Unified Fabric optimaal te benutten.

Behandelde onderwerpen

Cisco Containerized Data Center
Het Cisco Containerized Data Center biedt een flexibele manier om traditionele datacenters met een vaste locatie uit te breiden, aan te vullen of te vervangen.

FlexPod
FlexPod is een vooraf gevalideerde oplossing voor een gedeelde netwerkinfrastructuur, bestaande uit virtualisatie-oplossingen van VMware, Cisco en NetApp.

Opslagverwijzingsarchitectuur
De opslagverwijzingsarchitectuur van Cisco, Hitachi en VMware is een flexibel raamwerk voor cloud netwerk-ready gevirtualiseerde oplossingen.

Vblock-infrastructuurplatforms
VCE Vblock-oplossingen integreren technologie van Cisco, EMC en VMware voor snelle implementatie van een gevirtualiseerde of op een cloud gebaseerde infrastructuur.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner