Transform the Mobile Internet - klik hier voor informatie over de Cisco-innovaties op het gebied van mobiel internet


Links

  • Grote verbeteringen voor mobiel internet zorgen voor nieuwe zakelijke mogelijkheden
  • Cisco verschaft service providers ongeëvenaarde informatie over mobiele netwerken

Amsterdam, 20 februari 2013 - Vodafone Nederland, de op een na grootste telecomprovider in Nederland, heeft de Broadband Network Gateway (BNG) Service Manager van Cisco in gebruik genomen om de schaalbaarheid en de snelheid van diensten voor grote klanten te vergroten.

De software is een component van Cisco (zie hieronder) waarmee Vodafone in staat is om grote klanten een optimale beleving te bieden door een betere controle over het beleid en mogelijkheden voor servicemanagement.

Jack Smits, General Manager Enterprise Customer Solutions, Vodafone Nederland: “We hebben gekozen voor de BNG Service Manager, mogelijk gemaakt door Cisco, om ons breedbandaanbod voor grote ondernemingen beter te beheren en te personaliseren en om er geld mee te verdienen. Doordat we meer inzicht hebben in het breedbandgebruik van onze grote klanten, hebben we meer controle over het bijschakelen van middelen, kunnen we de beschikbare bandbreedte vaststellen en de breedbandprestaties dynamisch beheren. We kunnen nu ook snel en moeiteloos mobiele internetdiensten en promotie-acties uitrollen. Cisco is hiervoor met de beste oplossing gekomen, inclusief strak gecoördineerde professionele diensten.”

BNG Service Manager combineert solide mogelijkheden voor netwerk- en servicecontrole van de Cisco Intelligent Services Gateway en Cisco. De oplossing voor beleidsbeheer, het doorberekenen van kosten en het beheer en de analyse van klantgegevens stelt Vodafone Nederland in staat om een netwerk- en applicatiebewust beleid in te voeren dat in lijn is met het breedband businessmodel van de onderneming.

De Cisco softwaresuite wordt breed toegepast voor mobiele-, WiFi- en vaste netwerken. Service providers krijgen met deze software de flexibiliteit om meer grip te krijgen op het type service dat zij kiezen, op elk type netwerk. Ook krijgen zij mogelijkheden voor het personaliseren van de service.

Belangrijke innovaties en Cisco

Cisco heeft ook een reeks innovaties aangekondigd waarmee service providers nieuwe, betere en beter gepersonaliseerde mobiele diensten kunnen aanbieden en meer informatie verkrijgen over de netwerkconnecties. Deze informatie is te gebruiken om nieuwe diensten aan te bieden die een bijdrage leveren aan de omzet.

Om service providers in staat te stellen de data die over hun netwerk gaan te benutten heeft Cisco nu Cisco geïntroduceerd. Cisco verschaft service providers ongeëvenaarde informatie over hun mobiele netwerk en vergroot de programmeerbaarheid van het netwerk, een belangrijke bouwsteen voor het leveren van nieuwe netwerkdiensten.

Kijk voor een uitgebreid Engelstalig persbericht over Cisco op:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1137579


Over Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:

Cisco
Iris Mulder
Tel: 020 357 3207
Mob: 06 4184 4279
E-mail: imulder@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checkltwice.nl