Pulse Video Analytics geïntegreerd in Cisco Show and Share.
(klik voor een hi-res foto)

Cisco Show and Share is beschikbaar als app voor de iPad en iPhone.
(klik voor een hi-res foto)


Nieuwe Cisco video-oplossingen maken het voor organisaties gemakkelijker om video te gebruiken en te beheren

Amsterdam, 29 september 2011 - Cisco presenteert een innovatieve strategie en nieuwe productontwikkelingen voor zijn totale enterprise video-portfolio. Hiermee kunnen klanten de voordelen van video beter benutten en inzetten in de hele organisatie. Met de snelle groei van het gebruik van enterprise video, staan organisaties voor de uitdaging om diverse losse video-oplossingen met elkaar te integreren, om zo de productiviteit te verhogen en de bedrijfsprocessen te versnellen. Cisco komt met nieuwe oplossingen voor videocontent, waarmee het voor klanten eenvoudiger wordt om video op te nemen, te verrijken en te analyseren. Hiermee wordt het onder andere gemakkelijker om videocontent te vinden en te gebruiken, op ieder apparaat en op ieder gewenst moment.

Uit recent onderzoek blijkt dat video niet alleen steeds vaker wordt gebruikt binnen organisaties, maar ook op steeds meer manieren. Zo verwacht 70 procent van de corporate executives dat het gebruik van presentaties via video en videocommunicatie de komende twee jaar zal toenemen. Op dit moment neemt 34 procent van de executives dagelijks zakelijke video's op, terwijl 62 procent minstens eens keer per week video's bekijken die door medewerkers zijn gecreëerd.

Met deze aankondiging presenteert Cisco een nieuwe benadering van enterprise videocontent, die klanten helpt bij het verbeteren van iedere fase van het video-proces, van opname tot gebruik. Hierbij gaat het onder andere om het volgende:

  • Het wordt voor organisaties gemakkelijker en eenvoudiger om video op te nemen via ieder telepresence- en videoconferencingtoestel, om deze content vervolgens via het netwerk te kunnen streamen.
  • Eindgebruikers krijgen de mogelijkheid om automatisch videocontent om te zetten, zodat het op ieder apparaat of via iedere applicatie bekeken kan worden. Videoanalyses zorgen ervoor dat gebruikers relevante videocontent gemakkelijk kunnen vinden.
  • Het wordt gemakkelijker om videocontent te delen via meer apparaten, vooral via mobiele apparaten.
  • Het wordt eenvoudiger om live en on-demand video aan te bieden aan bedrijfsvestigingen en gebruikers op andere locaties.

-----------------------

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:
Cisco
Liesbeth Boschloo
Tel: 020 357 3894
Mob: 06 5252 9440
E-mail: lboschlo@cisco.com

Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checkltwice.nl