Op dinsdag 12 april 2011 is het weer tijd voor het grootste jaarlijkse klantevent van Cisco: Cisco Expo. Cisco Expo 2011 vindt plaats in de Passenger Terminal Amsterdam en staat geheel in het teken van innovatie: Innovate Together!

Tijdens de netwerkconferentie Cisco Expo 2011 laten Cisco en zijn partners, zowel vanuit technisch als business-perspectief, zien hoe organisaties een nieuwe, innovatieve manier van werken kunnen realiseren, met nieuwe oplossingen op het gebied van samenwerking (collaboration/unified communications), datacenters/virtualisatie en ‘borderless networks’, onbegrensd samenwerken over netwerken heen, ongeacht tijd, plaats en device.

Het informatieve, maar zeker ook interactieve programma bestaat uit diverse keynote- en breakout-sessies, en interessante gastsprekers. Op de informatiemarkt met circa 25 Cisco-partners is er volop gelegenheid om te netwerken.

Keynote-programma:

10.05 - 11.15 uur:     Innovate Together: Hoe IT onze samenwerking verandert - Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland & Ivan Duggan, Manager Sales Business Development for Borderless Networks & Dave Thomson, European Marketing Manager for Collaboration & Jim Capobianco, Director Product Marketing for Data center/Virtualisation.

   
11.15 - 11.35 uur: Intel Keynote - Compute Continuum - Henk van den Eeckhout
11.35 - 12.35 uur: Cisco TrendTalk - drs. ing. Richard Lamb Strategisch Trendwatcher/ Futuroloog
15.55 - 17.25 uur: Keynote Erica Terpstra en Nicolien Sauerbreij
17.30 - 18.30 uur: Netwerkborrel

Naast de keynotes vinden breakout- en partner-sessies plaats. Het volledige programma van Cisco Expo vindt u op: http://www.cisco.com/web/NL/expo2011/programma.html.

Meet the Captain

Tijdens een 'Meet the Captain'-speeddate bestaat de mogelijkheid tien minuten te spreken met één CxO van een van de platinum sponsoren van Cisco Expo 2011, te weten: BT, Citrix, Dimension Data, Getronics, NetApp, Telindus-ISIT en Vosko. Vanwege het beperkte aantal plaatsen kunt u zich slechts één keer inschrijven voor een sessie met een captain. We bieden journalisten de mogelijkheid zich als eerste hiervoor in te schrijven. Hier vindt u een overzicht van de captains. Laat het aan ons weten als u een gesprek wilt hebben met één van deze captains.

1-op-1 interviews

Er zijn diverse vertegenwoordigers van Cisco Nederland beschikbaar voor een 1-op-1 gesprek:

Coks Stoffer - algemeen directeur Cisco Nederland
Michel Schaalje - technisch directeur Cisco Nederland
Fred Gerritse – directeur partner organisatie Cisco Nederland
Rob de Wildt – directeur public sector Cisco Nederland
Michiel Panders – commercieel directeur Service Providers Cisco Nederland
Hendrik Blokhuis - CTO Cisco Noord
Bart Sweerman - directeur Internet Business Solutions Group (IBSG) Cisco Europa

Heeft u interesse Cisco Expo te bezoeken, en/of interesse in een interview met een van de aanwezige Cisco-sprekers of een Meet the Captain-speeddate, dan kunt u zich aanmelden via cisco@whizpr.nl.

Wij zien u graag op dinsdag 12 april!