Amsterdam, 30 maart 2011 - Cisco neemt newScale Inc over, een software-leverancier die een self-service portal levert waarmee IT-organisaties snel cloud-diensten kunnen implementeren. newScale stelt klanten tevens in staat op basis van behoefte hun eigen systemen en infrastructuur toe te wijzen.

Parvesh Sethi, senior vice president bij Cisco Services: "Cloud computing betekent een grote doorbraak in de ontwikkeling van het internet. Nu steeds meer klanten van een traditionele IT-infrastructuur migreren naar cloud computing, wordt de behoefte aan technologie voor het zelf toewijzen en efficiënt beheren van infrastructuur in de cloud, steeds groter. De overname van newScale stelt Cisco in staat de inzet van cloud-diensten te versnellen via de self-service portal en een service catalogus van newScale, die klanten helpt hun IT-infrastructuur eenvoudig te beheren."

Klik hier voor het volledige Engelstalige persbericht: http://newsroom.cisco.com/dlls/2011/corp_032911.html

--------

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.
Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie:
Cisco
Liesbeth Boschloo
Tel: 020 357 3894
Mob: 06 5252 9440
E-mail: lboschlo@cisco.com

Whizpr
Jarka Bloemberg / Winnie Silvertand / Yvon Reitsma / Annerieke Kamphuis
Tel: 0317-410483
E-mail: cisco@whizpr.nl