Telindus-ISIT en Central Point behalen ook 'North Geo Award'

Foto's
Amsterdam, 17 februari 2011 - Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in het fiscale jaar 2010. Cisco hecht grote waarde aan een goede samenwerking met zijn partners, omdat ze van groot belang zijn voor een optimale dienstverlening aan klanten en bijdragen aan de groeidoelstellingen van Cisco.

In Nederland worden elk jaar awards toegekend aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden. De winnaars van de Nederlandse Cisco Partner Awards zijn:

Datacenter & Virtualisation Partner of the Year:Telindus-ISIT
Collaboration Partner of the Year: Imtech
Borderless Networks Partner of the Year: Vosko
Enterprise Partner of the Year: Dimension Data
Public Sector Partner of the Year: Getronics
Partner 2 Partner Collaboration: Avit
Distribution Partner of the Year: Comstor
Small Business Partner of the Year: Central Point
Commercial Partner of the Year: Dimension Data
Services Partner of the Year: Imtech
Cloud Service Partner of the Year: Getronics
Service Provider Partner of the Year:  Verizon

Bij twee van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar een ‘North Geo Award’. Dit geldt voor de awards van Telindus-ISIT (Datacenter and Virtualisation Partner of the Year) en Central Point (Small Business Partner of the Year). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards. Tijdens de Cisco Partner Summit 2011, die van 28 februari tot 3 maart plaatsvindt in New Orleans, maakt Cisco de Europese en wereldwijde Partner Awards bekend.

"Onze partners zijn essentieel in het realiseren van onze groei. Afgelopen jaar is met name ons marktaandeel in het commercial-segment flink toegenomen. Daaraan hebben onze partners in dit segment een belangrijke bijdrage geleverd", zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland. "Onze vernieuwende strategie voor datacenters vraagt om nieuwe, specifieke knowhow. Onze partners investeren veel in Cisco-kennis en zijn hierdoor steeds beter in staat onze architecturen te positioneren op het gebied van borderless networks, samenwerking en datacenters. Deze awards zijn een blijk van waardering voor de toewijding en inzet van onze partners."

-----------------------

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc.

Voor meer informatie:
Cisco
Liesbeth Boschloo
Tel. 020 357 3894
Mob. 06 5252 9440
E-mail: lboschlo@cisco.com

Whizpr
Jarka Bloemberg / Winnie Silvertand / Yvon Reitsma / Annerieke Kamphuis
Telefoon: 0317 410 483
E-mail: cisco@whizpr.nl