Nieuwe Smart Switching-portfolio en uitbreiding beveiligings- en financieringsmogelijkheden voor kleine bedrijvenAmsterdam, 25 januari 2011 - Cisco voegt nieuwe netwerk-, beveiligings- en opslagproducten toe aan zijn 'Connect' en 'Secure' portfolio voor kleinere bedrijven. De nieuwe producten maken het mogelijk medewerkers en apparatuur veiliger, sneller en eenvoudiger toegang te geven tot de benodigde informatie, waar of wanneer dan ook.

Nieuwe Ethernet switches
Binnen het Connect-portfolio introduceert Cisco de Cisco 200 Series Smart Switches, een serie betaalbare, veilige en kwalitatief hoogwaardige switches die eenvoudig te beheren is. De serie is een volgende stap in het herontwerp van Cisco switching-producten. Met de switches kunnen kleine bedrijven een netwerk creëren waarmee medewerkers via hun PC of mobiele apparatuur toegang hebben tot gedeelde content.

Firewall voor netwerkbeveiliging
De Cisco RV220W is een firewall voor netwerkbeveiliging die hoogwaardige draadloze beveiliging nodig heeft. De firewall biedt een combinatie van hoge prestaties door gigabit Ethernet, de flexibiliteit van hybride VPN- functionaliteit en de mogelijkheid voor de Cisco ProtectLink Web security service.

Backup service voor opslagproducten

Cisco breidt zijn Secure-portfolio voor kleine bedrijven uit met een volledig geïntegreerde Mozy-backup service voor de NSS300 Series Smart Storage-productlijn. Cisco-partners kunnen klanten helpen te kiezen tussen een volledig lokale backup of een hybride backup-systeem dat zowel lokaal als online functioneert. De volledig geïntegreerde backup service ondersteunt bedrijven bij disaster recovery en het zeker stellen van de bedrijfscontinuïteit. Voor partners biedt de service extra verkoopkansen. Het eenvoudige beheer, zowel lokaal als online maakt het een bijzonder eenvoudige oplossing voor partners en klanten.

Cisco Financiering
Cisco Capital
biedt momenteel aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor kleine bedrijven, zodat ze de technologie die ze nodig hebben in huis kunnen halen om concurrerend en winstgevend te blijven. In Europa biedt Cisco financieringsmogelijkheden zonder dat er rente betaald hoeft te worden.

Marc Cox, Directeur Commercial & Small Business bij Cisco: "Bij Cisco staan we voor voortdurende verbetering en innovatie voor partners en klanten. Dit laten we wederom zien met het doorontwikkelen van onze productlijn voor Cisco’s 200 Series switches. Deze vernieuwingen onderstrepen onze blijvende toewijding aan de markt voor kleine bedrijven, en aan onze klanten en partners in dit segment."

Beschikbaarheid
De Cisco 200 Series Switches, Cisco Smart Storage en Mozy online backup zijn vanaf nu wereldwijd beschikbaar. De Cisco RV220W is later dit kwartaal beschikbaar.

-----------------------

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc?

Voor meer informatie
Cisco?
Liesbeth Boschloo
Tel: 020 357 3894
Mob: 06 5252 9440
E-mail: lboschlo(at)cisco.com

Whizpr
Jarka Bloemberg / Winnie Silvertand / Yvon Reitsma / Annerieke Kamphuis
Tel: 0317-410483
E-mail: cisco(at)whizpr.nl