Handige bevestigingsaccessoire voor stabiel beeld in elke situatieAmsterdam, 17 januari 2011 - Cisco introduceert de Action Tripod voor de Flip UltraHD- en MinoHD-camcorders. De Action Tripod kan worden gebruikt als standaard driepootstatief of worden bevestigd aan een fiets, skihelm of ander object. De nieuwe accessoire maakt het mogelijk eenvoudig alle actie vast te leggen.

De Action Tripod heeft twee uitklapbare poten waarna de accessoire dienst doet als driepootstatief. Dankzij de verstelbare bevestigingsriemen van stevig klittenband is de Action Tripod ook vast te maken aan voertuigen of objecten, waardoor men actievideo's kan opnemen zonder de camcorder vast te hoeven houden. Denk bijvoorbeeld aan het stuur van een trike, quad of fiets, iedere helm of andere (sport)uitrusting. De Action Tripod past op alle Flip Video-modellen.

"De nieuwe Flip Video-accessoires, zoals de Action Tripod, versterken het Flip Video-concept. Het zijn juist dit soort accessoires die het mogelijk maken de Flip Video-camcorders op een nieuwe manier te gebruiken. Je kunt echt indrukwekkende video's maken met deze tripod", zegt Judith Eijkelboom, regional sales manager consumer bij Cisco.

Design for Flip
Cisco introduceerde onlangs ook het 'Designed for Flip Video'-accessoireprogramma. Onder deze noemer is al een brede reeks aan producten op de markt gebracht, waaronder opladers, een pico projector en een waterproof omhulsel. Ook deze lijn zal in de toekomst verder worden uitgebreid met meer accessoires.

Prijs en beschikbaarheid
De Flip Video Action Tripod is per direct verkrijgbaar en kost 24,99 euro.

-----------------------

Over Cisco Systems
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Deze veranderen de manier waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken.  Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via http://m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto's vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Cisco-apparatuur wordt in Europa geleverd door Cisco Systems International BV, een volledige dochteronderneming van Cisco Systems, Inc

Voor meer informatie
Cisco
Mike Duin
Telefoon: 020 3571163
E-mail: miduin@cisco.com

Whizpr
Winnie Silvertand / Gijs Fennell
Telefoon: 0317 410 483
E-mail: cisco_consumer@whizpr.nl