Londen, 16 juli 2010 – Het was niet echt het WK van David Beckham dit jaar. Toch is hij afgelopen week alsnog de wereld rondgegaan voor een 'meet & greet' met zijn fans. Gedurende 90 minuten ontmoette Beckham fans uit negentien landen verspreid over vijf continenten. Via Cisco Telepresence kon de wereld face to face vragen stellen aan David Beckham. De uitzending werd vervolgens live gestreamd via Yahoo!

De opwinding in de aanloop naar het evenement was tastbaar. Cisco werknemers en Yahoo! fans stonden al ruim voor het begin te wachten bij Cisco's kantoor in de buurt van Londen. Eenmaal in de grote ronde vergaderkamer met zes Telepresence-schermen beantwoordde Beckham vragen die varieerden van "Hoe werd Victoria verliefd op je?" tot "Is het echt waar dat je de Snoop Dogg albums reviewt voordat ze worden vrijgegeven?"

Hij sprak ook wel over zijn carrière. "Een van de moeilijkste momenten van mijn leven was toen ik Manchester United verliet. Het was echt moeilijk om het team te verlaten. Een ander dieptepunt was toen ik mijn rode kaart ontving tegen Argentinië in het WK 1998. Mijn familie ontving doodsbedreigingen en mijn ouders' telefoon werd afgeluisterd."

Over zijn recente blessure. "Dit is de eerste echte blessure die ik ooit heb gehad. Ik weet zeker dat het een stuk moeilijker is voor mijn vrouw, omdat ik opeens zoveel thuis was. Het is inmiddels vier maanden geleden dat ik geblesseerd raakte, maar ik verwacht nog twee maanden nodig te hebben."

En als verrassend weetje: "Ik ben dol op LEGO. Toen ik me ooit een keer verveelde heb ik een heel Taj Mahal LEGO pakket online besteld. Ik schiet inmiddels aardig op..." Over zijn toekomst: "Ik heb veel plannen. Ik kan niet wachten tot de jongens opgroeien en ik basketball met hen kan spelen..."