Cisco Partner Demand Center biedt financiering, hulpmiddelen en ondersteuning om winstgevendheid te verhogen

Amsterdam, 28 mei 2010Cisco introduceert het Cisco Partner Demand Center, voor de ondersteuning van partners bij het verhogen van de marketing tools en expertise snelheid en de efficiëntie van hun marketingactiviteiten. Hiermee biedt Cisco op maat voor geïntegreerde lead-generatiediensten met directe toegang tot ondersteuning van Cisco. Het Partner Demand Center is speciaal bestemd voor Cisco-partners die zich richten op kleine tot middelgrote bedrijven. Dit helpt hen hun groei te versnellen door hen te voorzien van hulpmiddelen en informatie voor het binnenhalen en behouden van klanten.

Het Partner Demand Center is beschikbaar voor alle Cisco-partners. Ze krijgen toegang tot Partner Marketing Central. Deze portal bevat een uitgebreide aanbod van campagnesjablonen, eventmanagementtools, integratie van social media en marketingdiensten voor websites. Alle partners profiteren daarnaast van toegang tot M-conciërge, een callcenterservice die advies geeft over de inzet van de beschikbare middelen.

Voor partners aangesloten bij het pan-Europese initiatief Avant Garde, biedt het Partner Demand Center speciale voordelen. Ze kunnen klanten in het MKB-segment gerichter benaderen dankzij door Cisco beschikbaar gestelde datamodellering en hoogwaardige marktinformatie. Daarnaast hebben ze toegang tot een Cisco client manager en marketingassistentie. De Avant Garde Plus partners komen daarnaast in aanmerking voor uitvoering en ondersteuning van op maat gemaakte marketingcampagnes. Partners verbonden aan het Partner Development Fund, een initiatief waarbij partners eens per kwartaal worden beloond op basis van hun verkoop van Cisco Small Business-producten, kunnen er tevens voor kiezen deze beloning te gebruiken voor hun marketingcampagnes via het Partner Demand Center.

Inmiddels zijn er drie Partner Demand Centers opgericht, zodat de diensten in verschillende geografische tijdzones kunnen worden aangeboden. Voor meer informatie over Cisco's Partner Demand Centrum: www.cisco.com/go/partnermarketing.