Ren de Wildt

Amsterdam, 26 mei 2010Cisco heeft Rob de Wildt benoemd tot Directeur Public Sector. Binnen zijn nieuwe functie geeft hij leiding aan een team van account managers en systems engineers die verantwoordelijk zijn voor proposities aan de overheidssector. De Wildt rapporteert rechtstreeks aan Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland.

Hiervoor was Rob de Wildt als Directeur Commercial & Small Business bij Cisco verantwoordelijk voor middelgrote bedrijven van 100 tot 1500 medewerkers en kleine bedrijven tot 100 medewerkers. Fred Gerritse, Directeur Channels, zal deze functie tijdelijk waarnemen tot een opvolger is aangesteld.

Rob de Wildt: "Cisco biedt end-to-end netwerkoplossingen waarmee overheden op een nieuwe manier met burgers kunnen communiceren en de gezondheidszorg betere patiëntenzorg kan bieden. We zijn er als organisatie van overtuigd dat met behulp van netwerken de productiviteit binnen de publieke sector zal stijgen. Ik zie er naar uit met deze ervaring, in combinatie met onze partners, een bijdrage te leveren aan de technologische innovatie binnen de publieke sector."

"De overheidssector is voor Cisco Nederland een belangrijke doelgroep", zegt Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland. “Rob de Wildt zal met zijn jarenlange Cisco-kennis en -expertise ons succes in deze sector verder uitbouwen en een belangrijke bijdrage leveren aan ons management team.”