Cisco beloont partners in dertien categorieën

Amsterdam, 21 april 2010Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse partnerdiner bekend gemaakt welke partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking in het fiscale jaar 2009. Cisco hecht grote waarde aan goede partnerships aangezien deze van essentieel belang zijn voor een optimale dienstverlening aan klanten, en het realiseren van groei.

In Nederland worden elk jaar awards toegekend aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of zich op een andere manier duidelijk hebben onderscheiden. De winnaars van de Nederlandse Cisco Partner Awards zijn:


Borderless Networks Partner of the Year Vosko
Datacenter and Virtualisation Partner of the Year Telindus ISIT
Collaboration Partner of the Year KPN/Getronics
Video Partner of the Year IBM
Services Partner of the Year Dimension Data
Industry Solution Partner of the Year Avit
Green Partner of the Year Imtech
Small Business Partner of the Year Central Point
Commercial /Mid-market Partner of the Year Axians
Public Sector Partner of the Year Imtech
Enterprise Partner of the Year KPN/Getronics
Service Provider Partner of the Year BT
Distribution Partner of the Year Ingram Micro

Bij vier van deze awards betreft het niet alleen een Nederlandse, maar een ‘North Geo Award’. Dit geldt voor de awards van Telindus ISIT (Datacenter and Virtualisation), Dimension Data (Services), Axians (Commercial /Mid-market) en KPN/Getronics (Enterprise). Deze partners zijn in die categorieën tevens winnaar voor de gehele Noord-regio, bestaande uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Zij dingen vervolgens mee naar de Europese Cisco Partner Awards. Tijdens de Cisco Partner Summit 2010, die van 26-29 april plaatsvindt in San Francisco, maakt Cisco de Europese en wereldwijde Partner Awards bekend.

"Met deze awards willen we onze partners bedanken voor de uitstekende samenwerking en het succes dat we gezamenlijk hebben bereikt", zegt Fred Gerritse, Directeur Partner Organisatie bij Cisco Nederland. "Verder heeft een aantal van deze partners zich ook duidelijk onderscheiden van de partners in andere landen van onze Noord-regio. Deze partners zijn beloond met een 'North Geo Award'."