e-commerce

Amsterdam, 26 maart 2010Cisco biedt voortaan zijn complete portfolio voor de kleinzakelijke markt ook online aan. De Nederlandse website van Cisco vormt een portal naar de e-commerceplatformen van de Cisco Direct Marketing Resellers (DMR’s) die deelnemen aan dit initiatief. Op deze manier biedt Cisco klanten en prospects de mogelijkheid in één overzicht te zien welke MKB-producten er beschikbaar zijn, hoeveel producten er op voorraad zijn en tegen welke prijs, en kunnen zij deze direct bestellen via gecertificeerde resellers. Deelnemende partners zijn momenteel Aces Direct, BuyOnline en Centralpoint.nl. Dit aanbod wordt de komende tijd uitgebreid.

Rob de Wildt, Director Commercial & Small Business bij Cisco: "Vanuit onze partners bestond de behoefte aan een overkoepelende portal waar kleine bedrijven eenvoudig producten kunnen bestellen bij een Cisco-partner van hun keuze. De portal biedt een compleet overzicht van ons MKB-aanbod bij verschillende partners. We zijn er dan ook van overtuigd hiermee een positieve bijdrage te leveren aan de dienstverlening aan onze klanten en prospects."

Het MKB-productportfolio van Cisco biedt kleine bedrijven technologie waarmee werknemers, leveranciers en klanten onbegrensd, op elke gewenste tijd en plaats, veilig met elkaar verbonden zijn, waarmee ze niet alleen overal kunnen werken, maar ook productiever en efficiënter kunnen zijn.