Cisco-Integrated-Services-Router

Cisco Integrated Services Router Generation 2 helpt bedrijven met inzet van on-demand video, mobiliteit, beveiliging en overige diensten
Amsterdam, 21 oktober 2009 - Om tegemoet te komen aan veranderende IT-behoeften rondom steeds meer gedistribueerde werkomgevingen gericht op ‘grenzeloze’ samenwerking, introduceert Cisco zijn 'borderless' netwerkarchitectuur en een vijf-fasen plan voor de veilige en betrouwbare levering van diensten en applicaties, aan iedereen, overal, op elk apparaat en elk moment . Het eerste resultaat van de nieuwe architectuur is de tweede generatie van de Cisco Integrated Services Router: de ISR-G2. De Cisco Integrated Services Router, de ISR-G2, is de eerste oplossing die als onderdeel van deze architectuur wordt geïntroduceerd.

Met de Cisco ISR-G2 kunnen bedrijven en service providers eenvoudiger on-demand zakelijke netwerkdiensten leveren en schalen, zoals video en samenwerkingstoepassingen voor bijkantoren. Het platform vormt een natuurlijk onderdeel van de Cisco 'borderless' netwerkarchitectuur, waarbij routing, switching, draadloze en security-technologieën worden gecombineerd tot een nog sterker geïntegreerde netwerkinfrastructuur. Bedrijven kunnen hiermee inspelen op het toenemende gebruik van video, samenwerkingstoepassingen en andere netwerkdiensten en deze efficiënter inzetten binnen hun vestigingen.

De Cisco ISR G2-portfolio bouwt voort op 25 jaar routing-ervaring en biedt maar liefst vijf keer de prestaties van zijn voorganger, de Cisco ISR, die met meer dan 7 miljoen verkochte eenheden de meest gebruikte router op de markt is.

Hotlinks

Highlights
  • Zakelijke video: Nu de adoptie van zakelijke video naar verwachting stijgt naar 77,6 procent in 2012 (Cisco VNI Onderzoek), en bewezen is dat video een belangrijke rol speelt bij bedrijfsinnovatie en betere klantenservice, zijn de video-ready architectuur en nieuwe video digitale signal processors in de ISR-G2 belangrijk voor het leveren van de Medianet-functionaliteit die essentieel is voor een 'borderless' netwerkervaring.
  • Service virtualisatie met een ‘on-demand’ dienstenlevering: 'Borderless' netwerkoplossingen ontkoppelen de hardware en software, zodat virtuele diensten op afstand kunnen worden geïmplementeerd en beheerd.
  • Operationele besparingen: De Cisco netwerkarchitectuur biedt Cisco EnergyWise over meerdere platforms waardoor organisaties beter in staat zijn hun energieverbruik en kosten te beheren door verbeterde zichtbaarheid en beheertools die werken op basis van beleid.
Product highlights
  • Cisco 3900 Series Integrated Services Router: Het vlaggenschip van de ISR-G2 portfolio; deze router biedt een hoge beschikbaarheid, bescherming van investeringen, prestaties en schaalbaarheid, en biedt ongeëvenaarde total cost of ownership (TCO)-besparingen.
  • Cisco 2900 Series Integrated Services Router: De midrange van het ISR-G2 portfolio biedt beveiliging, switching, unified communications, video, draadloze en applicatiediensten.
  • Cisco 1900 Series Integrated Services Router: De Cisco 1941 is een compacte, modulaire router die een breed scala aan connectiviteitsopties biedt, waaronder nieuwe 802.11n draadloze LAN-mogelijkheden.
  • Cisco IOS Release 15: De ISR-G2 portfolio wordt geleverd met Cisco IOS Release 15,0(1)M, een nieuwe softwareversie.
  • Building Medianet-technologieën: De ISR-G2 serie is Medianet-ready en helpt bedrijven en service providers bij het optimaliseren van de levering van rich media-toepassingen.
  • Klanttraining: Om klanten beter te laten profiteren van de nieuwe Medianet-vermogens van de ISR, introduceert Learning@Cisco een aanbod voor IT-professionals die werken met Cisco video- en samenwerkingstechnologieën, waarmee ze nieuwe vaardigheden leren.
  • ASR 1002-F Router: Cisco introduceert tevens een nieuw platform voor de Aggregation Services Router - ASR 1002-F.