Cisco SA 500 Series, Cisco SPA 500 Series IP Phones

Uitbreiding productportfolio en service biedt partners groeikansen

Amsterdam, 15 september 2009 - Cisco introduceert een nieuw wereldwijd programma voor partners die zich richten op de MKB-markt. Het programma stelt Cisco-partners in staat hun resultaten verder te verbeteren. Daarnaast breidt het bedrijf zijn productportfolio voor het MKB uit met nieuwe technologieën voor netwerkbeveiliging en collaboration. Cisco blijft zich hiermee richten op het ondersteunen van kleine bedrijven waarbij ook de renteloze financieringsregeling voor MKB-ers wordt verlengd in Europa, de Verenigde Staten en Canada.

Hotlinks
-Cisco Small Business Pro series benefits
-Cisco SA 500 Series
-Cisco SPA 500 Series IP Phones
-Cisco Configuration Assistant v2.1
-Cisco Small Business website
-Cisco blog: The Platform
-Cisco Channels blog

Cisco investeert in partners, technologie en ondersteuning om zijn strategie voor het MKB verder te ontwikkelen. Hiermee helpt het bedrijven met minder dan honderd medewerkers concurrentievoordeel te behalen. De partners die deze bedrijven bedienen, zijn bovendien met Cisco’s Small Business-oplossingen in staat een winstgevend en duurzaam klantenportfolio op te bouwen.

“Met dit nieuwe partnerprogramma en ons uitgebreide productportfolio, helpen we onze partners hun klanten in het MKB succesvol te bedienen”, zegt Fred Gerritse, Directeur Channel Cisco Nederland. “Door te blijven investeren in onze technologie en producten kunnen bedrijven slimmer en sneller werken waardoor zij productiever en uiteindelijk winstgevender worden.”

Verschillende programma’s
Om tegemoet te komen aan verschillende typen partners introduceert Cisco vijf verschillende varianten van het Small Business Partner Development Fund (PDF). Zo zijn er specifieke programma’s voor Cisco Registered Partners, Cisco Specialized Partners, online resale partners en service providers. Small Business PDF biedt partners, afhankelijk van de producten die zij inkopen, de mogelijkheid deze eens in het kwartaal te betalen. Ook biedt Cisco zijn partners nieuwe sales-analysetools. Daarmee kunnen zij onder meer de voortgang van verkoopprocessen dagelijks monitoren.

Uitbreiding MKB-portfolio
Verder kondigt Cisco uitbreidingen aan in zijn Small Business Pro Series-portfolio. Zo voegt het nieuwe functionaliteit toe aan zijn 500 Series netwerkbeveiligingsoplossing en introduceert het vijf nieuwe SIP-enabled IP-telefoons. Ook verbetert Cisco zijn Smart Business Communications System.

Klik hier voor het gehele, Engelstalige persbericht.