Amsterdam, 20 juli 2009

Fred Gerritse is benoemd tot Directeur Channels bij Cisco Nederland. Hij is vanuit de directie verantwoordelijk voor het Nederlandse verkoopkanaal. Onder het verkoopkanaal worden alle partners, resellers en distributeurs verstaan, waarmee Cisco in Nederland samenwerkt voor de levering, verkoop en implementatie van zijn oplossingen.
Fred Gerritse

Rob de Wildt is benoemd tot Directeur Commercial & Small Business en is vanuit de directie verantwoordelijk voor middelgrote bedrijven van 100 tot 1500 medewerkers en kleine bedrijven tot 100 medewerkers.
Rob de Wildt

Deze aanstellingen sluiten naadloos aan bij Cisco’s Partner Led-salesorganisatie en go-to-market-strategie, gericht op een eenvoudige, schaalbare en winstgevende samenwerking met partners.

Coks Stoffer, Algemeen Directeur Cisco Nederland: "We zijn ervan overtuigd dat we met deze Partner Led-organisatie, waarin we intensief samenwerken met onze partners, beter kunnen inspelen op de behoeften binnen de verschillende markten. We hebben in Nederland de kans om sneller te groeien dan de markt doordat we architecturen op effectieve wijze combineren met oplossingen en producten, gebaseerd op de specifieke wensen van deze markten."

Fred Gerritse volgt René Oskam op. Hij was eerder verantwoordelijk voor het mkb. Rob de Wildt was eerder verantwoordelijk voor het midmarket-segment bij Cisco.