Ironport 660

Amsterdam, 25 juni 2009

Cisco kondigt een reeks beveiligingsoplossingen aan die het bedrijfsleven helpt bij het beschermen van gevoelige gegevens en die tegelijkertijd bedrijven laat voldoen aan de nodige beveiligingseisen vanuit wet- en regelgeving.

Hotlinks Video: Research Spotlighting the Global Data Loss Challenge: Fred Kost, director of security solutions, Cisco
Video: Overzicht Cisco IronPort’s Email Security Appliance met DLP: Keith Valory, director, Cisco Security Technology business unit
Video: Overzicht Cisco IronPort’s Web Security Appliance met DLP: Kevin Kennedy, product manager, Cisco Security Technology business unit

Cisco is een partnership aangegaan met RSA, de security-divisie van EMC. Hierdoor maakt de data loss prevention-technologie van RSA nu onderdeel uit van Cisco IronPort E-mail Security. Daarnaast komt Cisco met nieuwe functionaliteit in de Cisco IronPort Web security gateway om dataverlies via het web en ftp tegen te gaan.

Een ander onderdeel is de Cisco Data Loss Prevention Risk Assessment Service: deze dienst geeft bedrijven inzicht in de kwetsbaarheden die tot dataverlies leiden en ontwikkelt strategieën daartegen.

Het volledige Engelstalige persbericht is beschikbaar in de Cisco Newsroom