Boston, Cisco Partner Summit, 4 juni 2009

Cisco introduceert nieuwe partnerprogramma's voor datacenterpartners en klanten om de overgang naar gevirtualiseerde datacenters te versnellen. Daarnaast komt Cisco met twee nieuwe certificeringen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan IT-ers die beschikken over datacentervaardigheden. Bovendien kondigt Cisco een uitbreiding aan op het Unified Computing System met nieuwe C-Series Rack-Mount Servers die specifiek ontwikkeld zijn om de adoptie van unified computing en datacentervirtualisatieoplossingen te versnellen.

Hotlinks
Cisco Channel from Partner Page
Value Incentive Program
Authorized Partner Program
Bezoek de Cisco Channels blog voor Cisco Partner Summit highlights en channel nieuws
Video 1: Harry Zarek, de oprichten en president van Compugen Comments over Data Center Opportunity
Video 2: Cisco Executive Soni Jiandani behandelt uitbreiding van Cisco UCS Product Family
Video 3: Cisco Executive John Growdon over Cisco's nieuwe datacenter partnerprogramma's

Value Incentive Program
Om partners aan te moedigen ervaring op te doen in het bouwen van een unified datacenter heeft Cisco het Value Incentive Program (VIP) uitgebreid met ondersteuning voor alle Cisco datacentertechnologieën als unified computing, storage networking, WAN-optimalisatie en dataswitching. Het VIP beloont partners voor het investeren in architectuurimplementaties op het gebied van collaboration, datacentervirtualisatie en grenzeloze netwerken.

Data Center Channel Solutions Program
Het Data Center Channel Solutions Program is een nieuw partnerprogramma om de verkoop te stimuleren van IT-oplossingen waar datacenteroplossingen van derde partijen onderdeel van uitmaken. Het gaat hier onder meer om producten van EMC, Microsoft, NetApp, Red Hat, en VMware.

Authorized Partner Program
Cisco maakt bekend dat Unified Computing voor een bredere groep partners beschikbaar wordt. Met het Authorized Partner Program (APP) kunnen alle Cisco DCNI-gespecialiseerde partners na een training en een examen de nieuwe Unified Computing C-Series rack-mount servers aanbieden.

Unified Computing System uitgebreid
De Cisco UCS C-Series Rack-Mount Servers zijn specifiek ontwikkeld voor klanten die rack-mount servers willen combineren met UCS blade servers. Cisco’s Unified Computing System komt tegemoet aan het brede spectrum aan rekenkracht dat nodig is voor de nieuwe generatie datacenters.

Nieuwe certificeringen voor datacenterbeheer
Cisco introduceert twee nieuwe IT-certificeringen voor klanten en partners met functies als datacenterarchitect, datacenterbouwer en datacenter technical operations professional. De certificeringen Cisco Data Center Unified Computing Design Specialist en Cisco Data Center Unified Computing Support Specialist, bouwen voort op basisvaardigheden als storagenetworking, datacenterinfrastructuur en datacentervirtualisatie.