Combinatie datacentertechnologieën en nieuwe generatie netwerken basis voor cloud services

Amsterdam, 12 mei 2009

Cisco introduceert Unified Service Delivery, een nieuwe oplossing voor service providers die de basis vormt voor cloud services. Hierbij zijn toepassingen voor consumenten en bedrijven op iedere plek en voor ieder apparaat beschikbaar te stellen. Service providers zijn met de oplossing in staat de kracht van Cisco's datacenterportfolio en Unified Computing-architectuur uit te bouwen met de mogelijkheden van Internet Protocol Next Generation Networks (IP NGNs).

Hotlinks:
Cisco Unified Service Delivery
Bekijk video over: the innovation in the Unified Computing System
Lees: Evolution of Cisco Data Center 3.0
Lees: Cisco SP360 Blog
Volg het Cisco SP360 team op Twitter en Facebook
Met Unified Service Delivery kunnen video, data en videodiensten vanuit het datacenter van de service provider worden geleverd in onderlinge samenwerking met het next generation IP-netwerk. Hierdoor kunnen service providers hun resources aanzienlijk optimaliseren, beveiliging en kwaliteit garanderen en besparen op operationele kosten. De introductie van vandaag bouwt voort op Cisco's datacenter-portfolio en is een belangrijke stap binnen Cisco's Data Center 3.0-strategie, waarmee service providers een basis kunnen leggen voor cloud services.

Het efficiënt leveren van cloud computing-diensten vraagt veel van gevirtualiseerde omgevingen", zegt Martijn van Zoeren, director van iTricity. "Door virtualisatie en veilige onderlinge verbindingen te benaderen vanuit de Unified Service Delivery-architectuur laat Cisco zien dat ze goed begrijpen welke issues er spelen in dergelijke omgevingen."

Cisco Unified Service Delivery bestaat uit producten als Unified Computing System en de Cisco Nexus Series switches.

Voor een volledig overzicht van de producten en het Engelstalige persbericht, klik hier