Hotlinks
Informatie over Small Business Networking
Cisco Small Business Technology Video
Video blog Andrew Sage, Cisco

Cisco NSS2000

Amsterdam, 26 januari 2009

Cisco introduceert nieuwe netwerk- en samenwerkingsproducten voor kleine bedrijven. De producten komen tegemoet aan behoeften die deze bedrijven hebben op het gebied van beveiliging, connectiviteit en productiviteit. De producten omvatten:

  • Cisco Spam en Virus Blocker - een eenvoudig te gebruiken en beheren oplossing die het netwerk en belangrijke data beschermt tegen virussen en kwaadaardige e-mailaanvallen, en daarnaast spam blokkeert. Beveiligingsupdates worden automatisch gestuurd door het grootste monitoring-netwerk voor e-mail en internetverkeer.
  • Cisco NSS2000 en NSS3000 Network Storage Systems - betaalbare network-attached storage-apparaten voor de desktop die kostbare data beschermen en werknemers in staat stellen moeiteloos informatie te delen. De apparaten, die deel uitmaken van de Cisco Small Business Series, bieden bedrijven ook de mogelijkheid gebruik te maken van Cisco Small Business Continuous Data Protection zodat ze automatisch back-ups kunnen maken van iedere versie of ieder bestand op pc of server, waardoor data eenvoudig kan worden teruggezet. De storage-apparaten maken ook opslag en archivering mogelijk van digitale bestanden die komen van een IP-videosurveillancecamera.
  • Cisco Smart Business Communications System (SBCS)versie 1.4 - een complete en betaalbare communicatie- en samenwerkingsoplossing die kantoren, werknemers en klanten overal en altijd eenvoudig met elkaar verbindt. De oplossing bevat uitgebreide mogelijkheden voor draadloos en mobiel werken, waaronder de eerste, draadloze desktop IP-telefoon met Bluetooth-mogelijkheden. Nieuw binnen deze oplossing is ook de Cisco 520 Secure Router die bedrijven helpt hun netwerk te beschermen en werknemers veilige toegang geeft tot het internet en belangrijke bedrijfsdata, vanuit huis of op kantoor. De Cisco Configuration Assistant versie 1.9 biedt partners de mogelijkheid de inzet en installatie te vereenvoudigen van oplossingen die zijn ontworpen voor specifieke bedrijven.