Amsterdam, 26 januari 2009

Cisco heeft in samenwerking met NYSE Technologies op Ethernet gebaseerde messaging-software ontwikkeld voor financiŽle dienstverleners. De software versnelt de geautomatiseerde omgevingen voor aandelenhandel en verbetert de prestaties. Met de nieuwe software beschikken financiŽle instellingen over een datacenterinfrastructuur die de pieken in dataverkeer kan opvangen die de aandelenhandel met zich meebrengt. Het resultaat is een nauwkeuriger beeld van de marktsituatie en een hogere succesgraad bij het afhandelen van transacties. De oplossing maakt onderdeel uit van Cisco's Datacenter 3.0-visie om nieuwe generatie datacenters te bouwen die tegemoet komen aan bedrijfsdoelstellingen.

De oplossing werkt samen met het Cisco Nexus-platform en maakt gebruik van 10 Gbps Data Center Ethernet (DCE) dat de betrouwbaarheid biedt van Fibre Channel en de hoge prestaties en low-latency-kenmerken van InfiniBand.

Het volledige, Engelstalige bericht is te vinden in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com/dlls/2009/prod_012609b.html