Hotlinks
WebeX iPhone Demo
Mobile Microsite
Cisco Unified MeetingPlace

Cisco brengt zakelijk samenwerken naar de AppStore met Cisco WebEx Meeting Center en Cisco Unified Communications

Amsterdam, 7 januari 2009

Cisco breidt de mogelijkheden voor webconferenties en samenwerking uit naar de Apple iPhone 3G met Cisco WebEx Meeting Center en Cisco Unified MeetingPlace.

De nieuwe Cisco WebEx meetings iPhone-applicatie, die gratis te downloaden is via de AppStore, biedt gebruikers de mogelijkheid om via een eenvoudige klik deel te nemen aan en actief samen te werken in Cisco WebEx meetings. Met de applicatie op de iPhone is te zien wat er wordt gedeeld, wie er deelnemen, wie er actief spreekt en kan worden gechat met deelnemers.

Tijdens de online meeting wordt gebruik gemaakt van de web- en audiomogelijkheden die Cisco biedt op zowel 3G mobiele als 802.11 draadloze (Wi-Fi)-netwerken. De oplossing ondersteunt meerdere telefoonconfiguraties, waaronder Software-as-a-Service (SaaS)-gebaseerde telefonie van Cisco WebEx Meeting Center, lokale telefonieoplossingen van Cisco Unified MeetingPlace, of telefonie van Cisco's service provider partners. Downloaden van de applicatie is gratis, gebruikers kunnen vervolgens een vergadering inplannen met hun bestaande abonnement op de WebEx-diensten.