Amsterdam, 7 augustus 2008

Cisco kondigt aan zijn partnerrelatie met HP uit te breiden voor de Cisco Unified Communications-oplossingen. De bedrijven gaan onder andere meer investeren in trainingen en wereldwijde marketing- en sales- programma’s.

HP helpt klanten in elke fase van de realisatie van unified communications; van het selecteren van specifieke oplossingen om de gewenste bedrijfsresultaten te behalen, tot het implementeren, beheren en ondersteunen van geïntegreerde oplossingen. De uitbreiding van de partnerrelatie bouwt voort op de bestaande strategische samenwerking tussen Cisco en HP waarmee wereldwijd klanten worden bediend.

“Veel van onze klanten hebben een goede relatie met HP voor het beheer van hun unified communications-oplossingen en andere applicaties”, zegt Rick McConnell, vice president Unified Communications Market Development bij Cisco. “Cisco is toegewijd om nauw samen te werken met HP om gezamenlijke klanten geïntegreerde, breed inzetbare oplossingen te bieden die helpen de samenwerking te verbeteren en tegemoet komen aan de specifieke eisen van bedrijven.”

Het volledige, Engelstalige bericht is te vinden in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com