Amsterdam, 10 juli 2008

Frans Wittenberg is door Cisco aangesteld als Head of Technical Operations voor het verkoopkanaal. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de systems engineers die Cisco-partners technisch ondersteunen in de presales-fase. Wittenberg legt verantwoording af aan Michel Schaalje, Technisch Directeur, en werkt nauw samen met René Oskam, Directeur Channels van Cisco Nederland.

Wittenberg startte zijn loopbaan bij Cisco acht jaar geleden als Channel Systems Engineer, waar hij de eerste jaren verantwoordelijk was voor ondersteuning aan resellers en distributeurs. De laatste twee jaren hield hij zich bezig met de technische ontwikkeling van de outsourcing-partners Atos Origin, Cap Gemini, CSC, EDS, HP en IBM.

“In mijn nieuwe functie ga ik mij primair toeleggen op de technische ontwikkeling van ons verkoopkanaal, zodat partners klanten optimaal kunnen adviseren en helpen bij de implementatie van de juiste oplossingen. Dit geldt voor onze bestaande producten, maar ook voor nieuwe technologieën”, vertelt Wittenberg. “Binnen het verkoopkanaal is het van groot belang dat we tijdig partners opgelijnd hebben die beschikken over de juiste kennis en expertise om ons te ondersteunen bij de introductie van nieuwe, geavanceerde oplossingen in de markt.”

Wittenberg volgt André Brugman op die nu is aangesteld als Head of Technical Operations voor Enterprise binnen Cisco.

Frans Wittenburg