Ondersteuning van partners bij het vinden, opleiden en behouden van werknemers

Honolulu (Partner Summit 2008)/Amsterdam, 11 april 2008

Cisco introduceert het Partner Talent Network, een Web 2.0-platform dat gebruik maakt van geavanceerde, sociale netwerkmogelijkheden en interactieve video. Het platform is een van de innovatieve middelen waarmee Cisco partners ondersteunt in het vinden, opleiden en behouden van werknemers.

Bovendien biedt Cisco met Recruitment Services Solutions partners de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief IT-gespecialiseerde werving- en selectiebureau’s in te schakelen. Met de Professional Career Accelerator voorziet Cisco zijn partners in gespecialiseerde on-the-job training en met de Talent Pool Connections hebben partners toegang tot een database van Cisco specialisten.

Het volledige, Engelstalige bericht is hier te vinden in de Cisco Newsroom.

Certificering
Cisco maakt eveneens bekend dat het meer dan een miljoen certificeringen heeft uitgereikt aan netwerkprofessionals, waaronder bijna twintigduizend CCIE expert-level diploma’s. In toenemende mate staan netwerkgebaseerde bedrijfsprocessen, tools voor samenwerking en communicatietechnologieën centraal in zakelijke omgevingen.

Cisco’s certificeringprogramma stelt bedrijven in staat om de kwaliteit van werknemers te verzekeren en ze de mogelijkheid te bieden zich te specialiseren en ontwikkelen.

Het volledige, Engelstalige bericht is hier te vinden in de Cisco Newsroom.