Betere klantcommunicatie door integratie Unified Communications en CRM

Amsterdam, 10 mei 2007

Cisco introduceert de Cisco Unified CallConnector voor Salesforce.com. Daarmee kunnen MKB-klanten hun Cisco Unified Communications-systeem naadloos integreren met hun Salesforce.com CRM-software. De connector wordt gratis ter beschikking gesteld.

Bij een inkomend telefoongesprek biedt een pop-up scherm direct inzicht in alle relevante klantinformatie, zoals de recente historie, openstaande acties en verkoopkansen. Verkopers kunnen in datzelfde scherm gespreksnotities maken en zo eenvoudig hun telefonische klantcontacten registreren. Bij een uitgaand gesprek kan direct vanuit de applicatie worden gebeld door simpelweg op het telefoonnummer te klikken.

Deze integratie van IP-telefonie en CRM verhoogt de productiviteit van MKB-ondernemingen, (neven)vestigingen en thuiswerkers. Zeker als medewerkers veel moeten multitasken, zorgt Cisco Unified CallConnector voor een betere stroomlijning van hun werk. Bovendien verhoogt de oplossing de service naar klanten, omdat afspraken direct in de applicatie worden vastgelegd en kunnen worden geraadpleegd wanneer er opnieuw contact is met de klant.

Cisco Unified CallConnector voor Salesforce.com is vanaf heden gratis verkrijgbaar via www.cisco.com/offer/salesforce.