Amsterdam, 16 oktober 2007

Tegemoetkomend aan de eis voor verhoogde duurzaamheid en flexibiliteit van draadloze netwerken in de open lucht, introduceert Cisco een nieuwe generatie Aironet 1520-Series draadloos breedbandplatform. De nieuwste toevoeging aan Cisco’s draadloze openluchtportfolio maakt levering van verbeterde mobiele diensten mogelijk aan de publieke sector, het hoger onderwijs en grote bedrijventerreinen.

Het nieuwe draadloze breedbandplatform is specifiek ontworpen voor organisaties die een draadloos netwerk in de open lucht vereisen dat een groot gebied beslaat en betrouwbare prestaties biedt binnen verschillende radiofrequentie (RF)-omgevingen. Met de introductie van de Aironet 1520 heeft Cisco op effectieve wijze radio’s ontkoppeld van draadloze breedbandnetwerken voor vrije mobiliteit en uitbreidbaarheid, ongeacht de radiofrequentieband.

Cisco Aironet 1520-Series helpt organisaties hun draadloze breedbandinfrastructuur te gebruiken voor extra diensten voor verschillende, aangesloten apparaten zoals IP-gebaseerde videobewakingscamera’s, industriële sensoren en automatische meetapparatuur.

De Cisco Aironet 1520 wordt geleverd in een veilige, robuuste, kleine behuizing die extreme weersomstandigheden kan doorstaan en kan worden geschilderd om niet op te vallen in de omgeving. Het modulaire ontwerp met universele slots zorgt voor snelle implementatie en integratie met verschillende goedgekeurde en niet-goedgekeurde radio’s.