Amsterdam, 5 november 2007

Cisco kondigt de nieuwste ontwikkelingen aan rond de certificering van dual-mode mobiele apparatuur voor Cisco Unified Wireless Network- en Cisco Unified Communications-oplossingen. De robuuste Intermex CN3 handheld-computer heeft beide certificeringen ontvangen, inclusief certificering voor het Cisco Compatible Extensions Program. De HP iPAQ 600-series Business Navigator is gestart met het certificeringsproces.

Cisco en het reeds gecertificeerde Nokia hebben de mobiele Unified Communications-capaciteiten van hun gezamenlijke oplossing verbeterd met de introductie van Nokia Intellisync Call Connect for Cisco versie 1.1 voor de Nokia Eseries-apparaten. Hierdoor kunnen mobiele werkers doorgaan met bellen wanneer ze van het draadloze netwerk (WLAN) overgaan op het gsm-netwerk.

Cisco’s visie op mobiele samenwerking concentreert zich op het bieden van oplossingen die klanten altijd en overal real-time toegang bieden tot de juiste informatie en middelen. Door de gezamenlijke Unified Wireless Network- en Unified Communications-certificering, biedt Cisco zijn klanten veel keuze op het gebied van mobiele apparaten, applicaties, draadloze technologie en besturingssystemen die samenwerken met het Cisco-netwerkplatform.

Het volledige, Engelstalige bericht vindt u in de Cisco Newsroom