Glasvezelsnelheid over coax-kabel in IJburg ; snelheden tot 200 Mbps binnen handbereik

Amsterdam, 17 september 2007

Cisco maakt bekend dat Accent Jobs For People Digital Signage van Cisco installeert. Het snelst groeiende uitzendbureau van België met vestigingen in Nederland en Frankrijk maakt deze narrowcasting-techniek voor de allernieuwste, opvallende publicaties direct toegankelijk voor zijn zeventig vestigingen. Cisco Digital Signage, gebaseerd op het Cisco Digital Media System, is een netwerkoplossing voor de creatie, het beheer en de publicatie van digitale media naar high-definition digitale displays op locatie. Het gebruik van Cisco Digital Signage helpt Accent om te communiceren met werknemers, kandidaten en klanten op een dynamischer en gebruiksvriendelijker manier.

Cisco Digital Signage speelt een sleutelrol in de ondersteuning van de nieuwe merkidentiteit van Accent, die het uitzendbureau dit jaar lanceert. Naast de introductie van het nieuwe logo, de opnieuw vormgegeven website en een uitgebreide reclamecampagne, renoveert Accent tevens zijn kantoren in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Centraal in het ontwerp van de nieuwe kantoren is een dynamisch etalageconcept met gebruik van Cisco’s narrowcasting voor het tonen van reclame-uitingen, bedrijfsinformatie en de meest up-to-date vacature-informatie en beroepskansen.

De publicatie van alle content beheert Accent centraal vanuit het Sales Support Centrum in Roeselare, België, met gebruik van Cisco’s Digital Media Manager. Deze web-based beheeromgeving stelt Accent in staat om gestandaardiseerde templates voor content te gebuiken, waarmee de uitzendorganisatie zijn merk versterkt en uniformiteit in de communicatie helpt garanderen.

De content is eenvoudig vooraf te programmeren voor vertoning op bepaalde momenten en aan te passen voor specifieke locaties, regio’s, talen en doelgroepen, via het WAN van de Accent-groep op de Cisco Digital Media Players van elke locatie. Om te verzekeren dat de informatie altijd actueel is, worden vacatures automatisch verwijderd van de digitale schermen, zodra de status van de vacature verandert in het vacaturemanagementsysteem van Accent. 

“In de sterk concurrerende markt van vandaag, waar de vraag naar geschikt personeel het aanbod overtreft, is het belangrijk dat Accent zich zoveel mogelijk onderscheidt van de concurrentie en zichzelf altijd in een positief daglicht stelt”, zegt Conny Vandendriessche, COO van Accent Jobs For People. “We zijn het laatste jaar sterk gegroeid en onze ICT-infrastructuur moet deze groei ondersteunen. Cisco’s open benadering heeft voordelen die verder gaan dan het centraal beheren van het systeem. Schaalbaarheid was ook een belangrijke factor in onze selectie. Cisco was in staat ons een totaaloplossing voor narrowcasting aan te bieden.”