Capelle aan den IJssel/Amsterdam, 23 januari 2006

TeleSpectrum, gevestigd in Capelle aan den IJssel, biedt samen met Cisco Systems een nieuwe kijk op alle facetten van bedrijfstelecommunicatie bij Digital Port Rotterdam. In Digital Port komen bedrijven en ondernemers in contact met leveranciers van ICT-oplossingen, klanten en branchegenoten. TeleSpectrum biedt in de inspirerende setting van Digital Port Rotterdam de zakelijke markt mogelijkheden om kennis te maken met alle voordelen van IP-telefonie van Cisco Systems: van ontwerp en consultancy, over implementatie en integratie tot support, beheer , flexibiliteit en kostenreductie.

Door middel van workshops en praktijkseminars informeert TeleSpectrum hoe er overgestapt kan worden naar IP-telefonie waarbij verschillende mogelijkheden worden voorgelegd en gepresenteerd. Met TelephonyConnect maakt TeleSpectrum bedrijven wegwijs hoe gemakkelijk bespaard kan worden op de aanschaf en beheerkosten van telefonie. Maandelijks wordt een bepaald bedrag per werkplek betaald; dit bedrag is inclusief de toestellen, diverse telefoniefaciliteiten, verbinding en mutaties. TelephonyConnect is zeer succesvol gebleken en is een belangrijke stap in de richting van specifieke dienstverleningen die ontwikkeld kunnen worden op basis van het ASP-model.

Digital Port
Digital Port Rotterdam, het onafhankelijke informatiecentrum voor ondernemers die willen weten wat ICT echt kan betekenen voor hun bedrijfsvoering. Ondernemers, die geen behoefte hebben aan droge theorie, maar zich graag laten inspireren door praktische voorbeelden, handige tips en slimme ideeën om de prestaties te verbeteren. U wisselt kennis en ervaring uit en doet ideeën op om uw organisatie te optimaliseren. Met als resultaat dat u uw kosten verlaagt en uw concurrentiepositie versterkt.

TeleSpectrum
TeleSpectrum is sinds 1995 als reseller opgeklommen tot één van de meest toonaangevende partijen binnen de telecommunicatie- en ICT-branche in Nederland en streeft via haar professionaliteit, deskundigheid en betrokkenheid een leidende positie na. Met een veertigtal werknemers en een aantal uitstekende referenties is TeleSpectrum goed bezig die missie waar te maken.

Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, heeft een leidende positie in de bedrijfstak en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u in de Cisco Newsroom.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.