Amsterdam, 16 november 2006

Het eerste nationale carrière-evenement specifiek gericht op vrouwen vindt plaats op 17 en 18 november 2006 in het congrescentrum van Amsterdam RAI. 'Vrouw & Carrière' is dé plaats waar potentiële werkneemsters en werkgevers elkaar kunnen vinden. Ook Cisco is met een informatiestand aanwezig tijdens het evenement om potentiële nieuwe werkneemsters te ontmoeten. 

Een selectie van tien bezoekers kan zich op vrijdag 17 november aanmelden voor een sessie 'in gesprek met' Coks Stoffer, algemeen directeur van Cisco Nederland. HR Manager Joost Neuvel van Cisco doet mee aan een discussie over 'Flexibiliteit in management'. Ook zijn twee vrouwelijke medewerkers van Cisco - José van Dijk, Senior Director Cisco Customer Service, en Natasja Meeuwisse, Senior Manager Cisco Customer Service - 1-op-1 te spreken over hun ervaringen bij Cisco in de 'Vakgenoten onder elkaar'-sessies.

Coks Stoffer: "Cisco werkt actief aan diversiteit op de werkvloer, dat is ook een van de redenen dat ik deel uit maak van het Ambassadeursnetwerk dat zich inzet om de doorstroming van vrouwen naar hogere functies een impuls te geven. Het personeelsbestand van een bedrijf moet een goede afspiegeling vormen van de samenleving, ook voor wat betreft het percentage vrouwen. Dit is in de ICT-sector echter niet altijd even makkelijk en daarom is een evenement als 'Vrouw & Carrière' juist voor onze sector enorm belangrijk."

Het draait tijdens 'Vrouw & Carrière' om inspiratie, informatie en oriëntatie. Zowel voor vrouwelijke starters en (jonge) professionals als herintreders. Het evenement richt zich op vrouwen met een hbo- of wo-opleiding op economisch, financieel, technisch, juridisch, bestuurskundig, verkoop-, marketing-, HR-, systeemontwikkelings- of ICT-gebied.

Meer informatie over Vrouw & Carrière vindt u op: www.vrouwencarriere.nl