Amsterdam, 15 maart 2006

Cisco Systems Capital, een dochteronderneming van Cisco Systems, introduceert een renteloze financiering speciaal bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Hiermee wil Cisco het voor het MKB mogelijk maken om makkelijker te blijven investeren in innovatieve data- en communicatieoplossingen.

De regeling is onderdeel van Cisco's EasyLease-programma, een programma voor de lease van technologie. Door de betalingen op te splitsen in renteloze maand- of kwartaalbedragen, worden technologische oplossingen betaalbaar. Bovendien is het ook mogelijk technologieën van derden te financieren via het programma. Voorwaarde is dat de oplossing voor 70 procent moet bestaan uit Cisco-hardware, -software en -services. Met deze regeling is het ook voor middelgrote en MKB-ondernemingen mogelijk om te profiteren van de nieuwste technologieën, in combinatie met flexibele termijnbetalingen en snelle kredietafhandeling.

Ook partners van Cisco kunnen profiteren van het EasyLease-programma. Zo kunnen zij nog beter concurreren en zichzelf beter positioneren als aanbieder van strategische oplossingen. Voor de regeling geldt een instapbedrag van 1.000 euro.

Over Cisco Systems Capital
Cisco Systems Capital is een honderd procent dochteronderneming van Cisco Systems Inc. Zijn financiële consultants helpen bedrijven van alle groottes tegemoet te komen aan hun financiële behoeften, zodat zij hun technologieën up-to-date kunnen houden en tegelijkertijd hun budgetten kunnen bewaken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de financiering van netwerken door innovatieve, flexibele financiële programma's te bieden aan klanten van Cisco Systems en partners in het kanaal. Klik hier voor meer informatie.