Amsterdam, 7 juli 2006

Cisco Systems Capital, een dochteronderneming van Cisco Systems, heeft het renteloze financieringsaanbod voor kleine en middelgrote ondernemingen verlengd tot het einde van dit jaar. Hiermee maakt Cisco het voor nog meer ondernemingen in het MKB mogelijk om te blijven investeren in innovatieve data- en communicatieoplossingen.

Aanvankelijk zou het 0%-financieringsaanbod eind juni aflopen. Het pakket is echter zeer populair bij bedrijven die hun informatietechnologie (IT) en netwerkinfrastructuur strategisch willen ontwikkelen. Deze verlenging van de regeling geeft nog meer organisaties de mogelijkheid om kosteneffectief te investeren in slimme, simpele en hoogbeveiligde oplossingen, die tegemoet komen aan de korte- en lange termijn behoeftes van bedrijven. Deze technologieën kunnen bijdragen aan het minimaliseren van de kosten, het versnellen van de besluitvaardigheid, het verhogen van de productiviteit van werknemers en betere klantrelaties.

De regeling is onderdeel van Cisco's EasyLease-programma, een programma voor de lease van technologie. Door de betalingen op te splitsen in renteloze maand- of kwartaalbedragen, worden technologische oplossingen betaalbaar. Bovendien is het ook mogelijk technologieën van derden te financieren via het programma. Voorwaarde is dat de oplossing voor 70 procent moet bestaan uit Cisco-hardware, -software en -services. Met deze regeling is het ook voor kleine tot middelgrote ondernemingen mogelijk om te profiteren van de nieuwste technologieën, in combinatie met flexibele termijnbetalingen en snelle kredietafhandeling.

Ook partners van Cisco kunnen profiteren van het EasyLease-programma. Zo kunnen zij nog beter concurreren en zichzelf positioneren als aanbieder van strategische oplossingen. Voor de regeling geldt een instapbedrag van 1.000 euro.